2777
2789
عنوان

خواب دیدم رفتنی شدم

133 بازدید | 12 پست

کیا تجربه دارن چندین بار خواب دیدم که دارم میمیرم اینبار دوشب خواب های مثل هم دیدم که نشون میداد دارم میمیرم زن عموی من بعد از یه مدت طولانی زنگ زده به من امشب که چطوری یهو به دلم افتادی حالتو بپرسم نمی‌دونم چرا فکرم درگیر اون خوابا شد همیشه دلم میخواست بمیرم ولی با دست پر دلم میخواد برم خواهش میکنم برای عاقبت بخیری من از ته دل دعا کنید اینجا که خیری ندیدم حداقل اگه رفتنی شدم اون دنیا حالم خوب باشه صدای رعد و برق و بارون هم یه حال عجیبی درست کرده برام 

🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 🥰

هممون رفتنی هستیم از این دنیای مسخره و بیهوده

به نظر من وقتی به یکی میگن خدا نکنه بمیری یا خدا نکنه این چه حرفیه اصلا قشنگ نیست این حرف 

من نظرم اینه که مرگ خیلی قشنگه اینکه به دنیای جدید و جاودانه دعوت میشی 

اینکه میتونی پروردگار و خالقت رو ملاقات کنی 

خیلی خیلی به نظرم قشنگه 

فقط انشالله هممون دست پر باشیم و با دلی قرص سفر ابدی خودمون رو شروع کنیم 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

عزیزم 🥰هممون رفتنی هستیم از این دنیای مسخره و بیهودهبه نظر من وقتی به یکی میگن خدا نکنه بمیری یا خد ...

منم همین فکر رو دارم فقط دلم میخواد روسفید باشم تو زندگیم سعی کردم آدم خوبی باشم 

🤍
منم همین فکر رو دارم فقط دلم میخواد روسفید باشم تو زندگیم سعی کردم آدم خوبی باشم

انشالله که هستی عزیزم 💜🌸

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

نمیدونم خوابت خیلی واقعی هستن همیشه عجیب نیست سه باره تو خواب دیدم کشته میشم

ببخشید شما تو‌یه تاپیک گفتید بعد کراتین ریزش گرفتید من الان ۹ ماه میگذره و رسما مچل شدم هروز دارم اه میکشم درست میشه ؟شما خوب شد موهاتون ؟چه کردید ؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز