2777
2789
عنوان

لکه بینی سه ماه بعد از سقط

10523 بازدید | 23 پست

سلام خانومای گل.من سه ماه پیش سقط داشتم با قرص سایتوتک.هنوز که هنوزه لکه بینی دارم .دیگه خسته شدم.دارو هم استفاده کردم اما بی نتیجه س.کسی راهنماییم کنه؟ممنون میشم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
سقط
0
0%
شوهرداری
1
100%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم داشتم تا 5 ماه دو بار هم سونو دادم ولی رحمم پاک بود و مشکلی نداشت، شما هم برای احتیاط بیشتر سونو ...

سونو دادم رحمم پاکه اما تموم نمیشه.شما چیکار کردی تا تموم شد؟

منم داشتم تا 5 ماه دو بار هم سونو دادم ولی رحمم پاک بود و مشکلی نداشت، شما هم برای احتیاط بیشتر سونو ...

عزیزم من هم بعد عمل فقط یک روز لکه بینی داشتم و تموم شد ولی فاصله پریودهام زیاده 35 تا 46 روز . سه ماه بااین طول قاعدگی پریود شدم این ماه نشدم. شما ایا منظم هستی؟  ایا اقدام به بارداری کردی و بار دار شدی؟

خدایا تنها تو هستی که قادر به تغییر احوال مایی هر چند ما گنه کاریم اما تو قطعا از وساطت انبیاء و اولیا الهی برای برآورده شده دعاهایمان دریغ نخواهی فرمود. آمین رب العالمین

منتظر پاسختون هستم. 

ضمنا پزشک من فقط قرص آهن و چرک خشک کن دارد .من سقط کورتاژی داشتم . و دیگه هیچ داروی دیگری بهم نداد....

خدایا تنها تو هستی که قادر به تغییر احوال مایی هر چند ما گنه کاریم اما تو قطعا از وساطت انبیاء و اولیا الهی برای برآورده شده دعاهایمان دریغ نخواهی فرمود. آمین رب العالمین
عزیزم من هم بعد عمل فقط یک روز لکه بینی داشتم و تموم شد ولی فاصله پریودهام زیاده 35 تا 46 روز . سه م ...

من قبل از سقطم خیلی منظم بود پریودام.اما بعداز سقطم باور میکنید چون همش لکه  بینی و خونریزی داشتم.نمیدونم اصلا پریود شدم یا ن

من قبل از سقطم خیلی منظم بود پریودام.اما بعداز سقطم باور میکنید چون همش لکه  بینی و خونریزی داش ...

برو پیش یک پزشک و سونو گرافیست خوب شاید بقایا مونده که خونریزی یا لک داری با قرص رفع می شه

رفتم دوبار گفتن چیزی نمونده.خودمم نمیدونم چ مرگم شده

ممکنه از استرس باشه یا تیروئید داشته باشی که تو ازمایش نشان نداده برو یک دکتر خوب بیمارستان امامخمینی دکترهای خوبی داره ... برو حتما.... وقت باید بگیری حداقل دو ماه طول می کشه .