2789

يه بار باباي دوستم منو واسه پسرش خواستگاري كرد پسره اصن منو نديده بود بدبخت 

مادرش فرداش زنگ زد به من گفت اين شوهرم شيرين عقله ببخشيد😆

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
عجب حالی کردی خدایی😂😂

اره خيلي خوب بود زورش گرفته بود ميگفتم واسه همون پسر فرش فروششون خواستگاري كردن گفت اره همون خپل زشته😂😂

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهااااان یه بارم همین چند ماه پیش اوایل بارداریم بود بجه هامو گذاشتم پیش همسرم رفتم دکتر چشم پزشک تو نوبت نشسته بودم دورم پره پیر مرد پیر زن ورااااج مشغول گپ زدن.یه پیر مرد گنارم بود همینطور که داشت با پیرزنا حرف میزد حس کردم حواسش به منه و شروع کرد از داراییهاشون گفتن😂😂بعدم کم کم روی صحبتشو کاملا کرد به من و از پسرش تعریف و تمجید همونجا فهمیدم چه مرگشه😅😅خودمو مشغول کردم و سعی کردم بفهمه حوصله حرفهاشو ندارم.یهو برگشت گفت دخترم پدرت میاد دنبالت؟!!😞گفتم نه حاج اقا همسرم میاد دنبالم.دیگه بنده خدا لالمونی گرفت و تو افق محو شد😆

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪
خیلی زیاد اصن ازدواج کردیم شدیم زوج نمونه .

الهی شکر ، ماشاءالله 

حمد وستایش خدا بر هر نعمتى؛ و هر خوبى را از خدا می‌خواهم و از هر بدى، به خدا پناه می‌برم و از هر گناهى، از خدا آمرزش می‌طلبم🙏🏼❤💫🌕 خدایا سپاسگزارم بابت همه چیز...🙏🏼😊🌹😘
گيرم اومده تازه دوتا هم بچه دارم ازش

خب خدارو شکر چرا نصفه جواب میدی خواهر😂😂😂😂😂😂

حمد وستایش خدا بر هر نعمتى؛ و هر خوبى را از خدا می‌خواهم و از هر بدى، به خدا پناه می‌برم و از هر گناهى، از خدا آمرزش می‌طلبم🙏🏼❤💫🌕 خدایا سپاسگزارم بابت همه چیز...🙏🏼😊🌹😘
چطور نفهمید زنشی؟ فک کرد خواهرشی؟

نميدونم والا مغازه همسايه شوهرم بود ما رفتيم تو خواهر همسايه بود خودش نبود اومديم بيايم بيرون خواهره به شوهرم گفته بود نه نفهميده بود دنشم تا حالا منو نديده بودن 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز