2821
2789
عنوان

شوهرم رسید

2091 بازدید | 74 پست

دوستان شوهرم اومد خونه چپ چپ فقط نگام میکرد منم قبل اینکه برسه مانتو پوشیدم رومبل نشستم ولی زیرش شلوارک بود شوهرم مونده بود بهم بخنده یا دعوام کنه🤐

درضمن الکی بهش گفتم اون خانم که ده دقیقه بامن حرف زد اعتراف کرد قبلا دوستت بوده 🤐

بعد هم به دروغ گفتم مامانم میخواد حرکت کنه بیاد دنبالم زود زنگ بزن بهش حالش خرابه🤐

گفتم از ناراحتی غذا نخوردم ضعف کردم افتادم لگنم درد میکنه 🤐

دیگه هیچ دروغی نگفتم فقط همین 

الانم گفتم میرم میخوابم شب خوش ولی اومدم نی نی سایت🤐

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃

من که نفهمیدم جریان چیه

ولی صداقتتون قابل تحسینه😅

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

صداقت فقط تو عشقم بقیه همه سوتفاهمن :))

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

خوبه که دی گه هیچ دروغی نگفتی.جای شکرش باقیه   

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792