2777
2789
عنوان

شوهرم رسید

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها باور نکنین.این آقاس  

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

وااااايييييي بيچاره شوهرت ابروشو بردي كه😐😐

بعد از اينهمه كه آه وناله كردي چي گفت بهت؟؟  دعوا كرد بالاخره يا نه؟؟ 

بزرگترين درساي زندگيتو هميشه نامردترين آدماي زندگيت بهت ياد ميدن  
امروز یه گند بزرگی زدم زنگ زدم به همکار شوهرم خانمش ج داد کلی نفرینش کردم که چکار شوهرم داری فکر کرد ...

😂😂😂😂😂خدا نکشتت بلند خندیدم شوهرم بیدار شد چپ چپ نگام کرد باز خوابید

حالا چرا اینکارو کردی مگه چیزی از شوهرت دیدی

اخه شماره پیتزا بلنسی داخل گوشیش بود منو که نبرده بود بعد دیدم یه شماره ناشناس زنگ  دختر بود دیگه نفهمیدم چی شد ولی همش سوءتفاهم بود🤐

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃

لگنم درد میکنه رو دیگه کجای دلم بزارم؟چه جوری به ذهنت رسید خدایی؟؟

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
وااااايييييي بيچاره شوهرت ابروشو بردي كه😐😐 بعد از اينهمه كه آه وناله كردي چي گفت بهت؟؟  دعوا ...

گفت فقط منتظرم سرشیفت بیاد بهم تیکه بندازه اونوقت خودمو میکشم دیگه باتوکاری ندارم اخه شوهرمن داخل اتاق کنترل ارشده مهندس شیمی بهترین نیرو این سرشیفت هم خیلی رو شوهرم حساس 

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃
گفت فقط منتظرم سرشیفت بیاد بهم تیکه بندازه اونوقت خودمو میکشم دیگه باتوکاری ندارم اخه شوهرمن داخل ات ...

بالاخره خوندن تاپیکای خیانت تاثیرشو گذاشت

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
استارتر تو تایپیکی قبلی گفتی دیگه میخوام طلاق بگیرم شوهرم خیانت کرده گفتی خودمو با 120میلیون جهیزیه ام بسوزانم من چقدر غصه خوردم برات درست شد یکشبه همچی
خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن  
قراره بیاد با ویکس ماساژش بده 🤐🤐🤐

نوش جونت عسیسم خخخخ