ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بخدا نمیدونم فقط میدونم هجا بندی شعر تو موزون نویسی اشکال دارم کمی من تجربی ام معلم فارسی من هم که معلم علوم و فنون انسانی هاست نمیگه چه کتاب کمکی بخرم
مممنونم ولی کتاب کمکی میخوام شعر و اینا دارم کتاب برای تقطیع و هجا بندی شعر رو بلد نیستم چه کتاب کمک ...
فنون خیلی سبز یا میکرو خوبن البته تقطیع به شکل سماعی با تمرین زیاده وقتی اصولشو یاد گرفتی یه عالمه بیت شعر از شاعرای مختلف جمع کن شعرای نو هم جمع کن و یه تقطیع کن
دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کرهای امید'' درباره تجاوز جنسی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و
فنون خیلی سبز یا میکرو خوبن البته تقطیع به شکل سماعی با تمرین زیاده وقتی اصولشو یاد گرفتی یه عالمه ...
یعنی من تجربی هم برای اینکه شعر مینویسم و چیز زیادی هم از هجا بندی شعر نمیدونم خیلی سبز و میکرو خوبه! اگه خوبه بخرم عیب نداره ولی میگم چیز کمی از هجا میدونم خیلی کم
اهان برای تقویت شعر باید ادبیاتت رو قوی کنی عزیزم درسته کتاب معرفی میکنن میخونی ولی از ریشه یادبگیر
خوشگلم ادبیات قوی هست ولی پن کتاب انسانی هارو نمیخونم کههه من تجربی ام و در حد تجربی میخونم همیشه هم فارسی ۲۰ شده ولی الان برای تفریح شعر مینویسم معام ها هم میگن خیلی خوبه فقط کنی موزون اشکال دارم خودشون هم توضیح نمیدن میگم اگه میدونید کتاب بگید خودم میخونم