2789
عنوان

خرید یخچال

110 بازدید | 13 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

میخوام برا جهزیم یخچال بخرم آشپزخونم کوچیکه پهناش برام مهمه و اینکه بتونن از پله بالا ببرن بین دوقلو و ساید و مارکشون موندم🤦‍♀️🤦‍♀️

ساید ها فضای کمتری میگیرن اما حمل و نقلشون سخته داخلشونم کمتر جا داره 

دوقلو ها معمولا بیشتر جا میگیرن اما حملشون راحت تره و داخلش بیشتر جا داره 

خودم نظرم بیشتر رو دوقلوعه ک یخساز اتوماتیک باشه ولی نمیدونم چه مارکی خوبه؟ هر مغازه داری ام میگه مال من بهترینه  😐🤦‍♀️

اگه میشه راهنماییم کنید 🙏🙂

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دو‌قلو از ساید پهنتر هست باید ببینی تو اشپزخونه ات جا میشه ؟خونه خودت هست یا اجاره هستی ؟

بله خونه از خودمونه ولی آشپزخونه کوچیکه 

ساید ام از راه پله رد نمیشه چون طبقه دومم 🤦‍♀️

ال جی دوقلو خواهرم داره راضیهخودم بی توجهی کردم ،یه ابر یخچال آمریکایی دارم ،اثاث میکشم ،باید در یخ ...

ال جی ک خیلی خوبه ولی اکثرا تو بازار فیکن یا اصلا ندارن 

یه چند تایی بهم گفتن هیمالیا خوبه دوباره امشب رفتم یجا دیگه گفت اصلا نگیر خوب نیست اسنوا بگیر 😐

ال جی ک خیلی خوبه ولی اکثرا تو بازار فیکن یا اصلا ندارن یه چند تایی بهم گفتن هیمالیا خوبه دوباره امش ...

اگه تهرانی ،برو امین حضور ،اونجا باز جنسای بهترن،رو جی پلاس هم تحقیق کن ،امیدوارم جنس خوب بخری

ال جی ک خیلی خوبه ولی اکثرا تو بازار فیکن یا اصلا ندارن یه چند تایی بهم گفتن هیمالیا خوبه دوباره امش ...

عزیزم من مامانم و خواهرم چندین ساله هیمالیا دوقلو دارن والا خوبه فقط اینو بدون کلا یخچال‌های ایرانی یکم  موتورشون صدا دار هستن 

بعد من پارسال نصاب اومد یخچالمو نصب کنه گفت تو ایرانیا دیپوینت هم خیلی خوبه

و اینکه من ساید ۳۴ فوت خریدم بسیار جادار هست و راضیم 

نه تهران نیسم 🤦‍♀️دوو رو اطلاع ندارید چطوره

دوو هم دیگه مونتاژ شده 

اگه برات قیمت مهم نیست ،بازم وقت بزار بگرد ،یچیزی خوب بگیر،یخچال وسیله کاربردیه ،هزینه هم کنی ،درواقع سرمایه کردی 

عجله نکن  بابت خریدش

دوقلو بخر چون شما بالاخره بچه دار میشه و در آینده مهمون داری پس نگاه به الان نکن ۲نفر هستید و کوچک بگیری کافیه چون یخچال آدم یک بار میخره 

از برند ها هم نظرم رو الکترواستیل هست 

توی آشنا ها راضی هستن 

دوو هم دیگه مونتاژ شده اگه برات قیمت مهم نیست ،بازم وقت بزار بگرد ،یچیزی خوب بگیر،یخچال وسیله کاربرد ...

آره دقیقا چون یخچال به نظرم مهمترین چیز تو خونس باید خوب باشه 

هر مغازه داریم میگه مال من بهترینه بقیه بدن

آدم گیج میشه 

آره بهم گفته بودندوو رو اطلاع ندارید؟

دوو هم خوبه قطعاتش کره س خواهرم از سال ۸۸ لباسشوییشو داره خیلی راضیه منم یخچالمو میخواستم دوو بگیرم خیلی گرون بود دیگه گفتم یکم بیشتر بزارم روش همون ال جی بخرم

ولی اسنوا اصلا نگیر