2777
2789
عنوان

یه گند بزرگی زدم 🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 59 پست

آدم یا به یکی اعتماد دارد یا ندارد !

اگر نداری تمام اش کن اگر داری دیگر چک کردن و زنگ زدن چیست ؟

حالا فرضا خانم هم بوده باشد،مگر هر خانمی که با همسر تو تلفنی صحبت میکند با او سر و سری دارد ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اینو میپرسم مگه شما نگفته بودید میخوام طلاق بگیرم؟

آره خوب بدبختی شوهرم ۸ماه داشته واسه سرشیفتش هرشب اعتبار  میفرستاده با موبایل بانک 😭😭

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃
چرا انقدر عجولانه تصمیم گرفتی؟عیب نداره حالا شب اومد یه کم مظلوم بازی دربیار 

نه بهش گفتم طلااااااق 😂😂😂

خخخ کلی خندیدم ی بارم ینفر بهم اس داد گفت دست از شوهرم بردار وگرنه ابروت میبرم گفتم یا امام حسین من بدبخت مگه با کیم بعدم بهش اس دادم گفتم خانم اشتباه گزفتی من بدبخت شوهر تورو از کجا بشناسم دیگه خبریم نشد

آره خوب بدبختی شوهرم ۸ماه داشته واسه سرشیفتش هرشب اعتبار  میفرستاده با موبایل بانک 😭😭

آخه گفته بودی خیلی وقته خیانت می‌کرده . و میدونستی . 

چمیدونم خداروشکر که همش رو اشتباه میکردی

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
آره خوب بدبختی شوهرم ۸ماه داشته واسه سرشیفتش هرشب اعتبار  میفرستاده با موبایل بانک 😭😭

چه جالبی توووووو عزیزم

هم دلت نیومده جهیزیه تو بشکنی

هم میخوای وزنت رو به ۵۴ برسونی

هم میخوای طلاق بگیری

هم مشکوکی و کم صبر

یعنی من عاشق توام نفسم😅

مردا زیاد دیونه بازی دراوردن بدون یه گندی زدن😂😂 اصلا من که باور نمیکنم.وقتی زنگ زدی دختر بوده خوب ...

بابا من شماره هارو اشتباه پیام دادم وزنگ زدم بعد زن سرشیفت شد 😂😂😂