2777
2789
عنوان

یه گند بزرگی زدم 🤐

1639 بازدید | 59 پست

دوتا شماره داخل گوشی شوهرم دیدم زنگ زدم زن بودن شوهرم رفته بود سرکار بعد بهش گفتم آره با یه دختر داری حرف میزنی از شانس آنتن گوشیش قطع شد از ساعت ۱تا الان که هفت نیم بعد به اون دختر زنگ زدم دیدم از همون موقع خطش اشغال شد فکر کردم داره باشوهرم حرف میزنه میگه زنت بهم زنگ زد شوهرمم سیمکارت هاشو دراورده 🤐

ازهمون موقع کلی گریه کردم زدم توسر خودم خواستم جهیزیه ام روبشکنم دلم نیومد 🤐

حالا شوهرم زنگ زد قسم وقران وجان مادر وبرادر هاش که آنتن های منطقه ویژه کاملا قطع شد از تمام همکارم زنگ میزنم بپرس نگو اون شماره شماره ی سرشیفت شوهرم بوده اونم معلوم نیست خانمش بود یاخواهرش 

حالا شوهرم فهمید گند زدم هی داره میگه وای به حالت فامیلمو بهش گفته باشی چکارکنم حالاااااااا شب میاد خونه عصبانی بود 😭😭😭

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂

ببخشيد واقعا خنده دار بود

ببين اين داستانهاي خيانت چطور روت تاثير گذاشته

ديگه نخون گلم

شوهرتم اومد بزن به خنده و شوخي

اگرم ديدي خيلي ناراحته

صادقانه اعتراف كن

چون خودش و زندگيتونو دوست داري يهو هول شدي 

يه روزي، يه جايي ، به يه طريقي... صبر داشته باش- فقط صبر داشته باش

بیااااا اینم عاقبت نی نی سایتی بودن😑😳

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

چه حوصله ای داشتی   

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"