2777
2789

ببخشید یه سوال 🤦‍♀️

مگه چاقی و لاغری تغییر میده؟

چندوقت پیش یکی توی سایت برای عفونت انجام داده بود میگفت دارم اذیت میشم

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید یه سوال 🤦‍♀️مگه چاقی و لاغری تغییر میده؟چندوقت پیش یکی توی سایت برای عفونت انجام داده بود می ...

بله ۳۰کیلو کاهش وزن داشتم و خب بدنمم سفت نیست کلا

بله ۳۰کیلو کاهش وزن داشتم و خب بدنمم سفت نیست کلا

مانشالله چه خوب 💪

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

عزیزم  آخر انجام دادی یا نه ؟ یکی میشناسم مجرد بود انجام داد و تو خونه گفت سر کار امروز  پام پیچ خورده و رفتم دکتر گفت فقط باید استراحت  کنی یک چن روزه تو اطاقش استراحت  کرد و فیلم بازی کرد و هیچ کس هم نفهمید . 

ولی ارزش داشت من دیدم خیلی خوب شده بود خیلی . قبلش اذیت میشد  از خودش بدش میومد 

مبارک باشه . تو خونه که کسی نفهمید ؟ راضی هستی ؟ خیلی خوب میشه ظاهرش.

الان ک بخیه خورده ولی عالی شده با این ورمش من خیلی لابیا داشتم

فقط ابحیم میدونه

اصلا هیچکس نمیفهمه فقط باید لباس ساخلی بپوشی

من ک هیچ دردی ندارم 

عزیزم  مبارک باشه دکترت خیلی خوب بوده که درد نداری.لابیای بز گ علت عفونت  هم هس  خیلی بده . خوب کاری کردی آدم میشه  مثل زمان دختر بچه  که بوده . همسرم که خیلی راضی  . ارزش داشت. مثل گوش فیل بود وای آدم راحت میشه .عفونت که نداری ؟ خارش و سوزش چطور گلم ؟ 

2790
2778
2791
2779
2792