2777
2789

من جاریم شاهکاره پلاستیکه اشغالای سینکو از ابچکون اویزون میکنه🤣

خدایی نمیفهمم فازشو

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

همسایمون بود دوست شده بودیم همسن هم بودیم دختر بچه داشت بچش رواپن پیپیش از تومایبیبی ریخته بود بیرون اینم بادستمال پاک کرد خیلی شیک بچه رواورد از رواپن پایین .منم چشام ۴ تا شده بود گفتم نمیخای بشوری. گف ن چجوری بشورم شیلنگ کجابود گفتم نجسه ک دختر شده باید ازهمسایه ای کسیبگیری خلاصه از توانباریش پیداکردیمو شستم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطرافش درمیادخوددشم شایددربیاره اگه عمیق وزیادنباشه

عمیق بودنش رو نمیدونم عزیزه دلم. اما دعا کن در بیاره نفس طلا چون تو دید انشالله همونجور ک میگی دربیاد شوهر اشغالم سرمو شکست ککش نگزید استرس و بدبختیش موند واسم حالم ازش بهم میخوره 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
عمیق بودنش رو نمیدونم عزیزه دلم. اما دعا کن در بیاره نفس طلا چون تو دید انشالله همونجور ک میگی دربیا ...

نگران نباش خوب میشه ازین به بعدعصبانی شدحرف نزن ومحل روترک کن تاآروم بشه

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

نگران نباش خوب میشه ازین به بعدعصبانی شدحرف نزن ومحل روترک کن تاآروم بشه

نمیدونم کاش به خودم فحش میداد ولی وقتی به مادرم فحش ناموسی میده یا به پدرم دست خودم نیست. اگ ب خودم فحش میداد یه طوری جا رو ول میکردم ک خودش بمونه و وق زدنش ولی وحشی هم هست مثلا بگ چراغ خاموش کن نکنم ی طوری کتکم میزنه انگار ب مادرش عنایت کردم 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️