2777
2789

با دوستم تو پارک نشسته بودیم داشتیم حرف می‌زدیم بعد دوتا پسر اومدن چند متر اونورتر از ما نشستن یهو دوستم گفت اینا زیاد دارن نگاه میکنن اگه اومدن سمتون تو الکی بگو دوست پسر داری درحالی که من خودم اصلا تو فاز این چیزا نیستم و حتی اگه اون نمی‌گفت اهمیتی به اونا نمی‌دادم بعد که پا شدیم خواستیم بریم یکی از اون پسرا سریع اومد به من گفت میشه بیشتر باهم آشنا شیم ازتون خوشم اومده دوستم زود برگشت بهش گفت این دوست پسر داره اصلا حرفشم نزن ولی من سینگلم 😐 این رفتاراش خیلی برام عجیب بود بنظرتون منظور خاصی داره آخه سنمونم کم نیست بگم بچه بازی دراورده

میخواست خودش رل بزنه😶

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو برا کسی در نظر داره روت غیرتی شده😂😉اینجوری خیلی خوبه که خوشم اومد از دوستت 

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

نمی‌دونم والا😂

دوست منم این مدلیه تقریبا خیلی دوسش دارم هوامو داره ولی میدونم خبر مبری نیست😂ولی منم روش این مدلیم غیرتیم از شما چه پنهون واسه خودمون میخوایمش😉😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

دوست منم این مدلیه تقریبا خیلی دوسش دارم هوامو داره ولی میدونم خبر مبری نیست😂ولی منم روش این مدلیم ...

ولی بنظر من دوستم چون خودش از اون طرف خوشش میومد اینکارو کرد چون هی میگفت خوشگله 😂

ولی بنظر من دوستم چون خودش از اون طرف خوشش میومد اینکارو کرد چون هی میگفت خوشگله 😂

واقعا😐رکب خوردیم که😐😂نه نه پس این دوستتو با دوست ساده وی رنگ خودم یکی نمیبینم 😂