از شوهرم یه تومن گرفته بودم امروز که حقوق گرفتم گفتم میخوای یه تومنتو پس بدم اونم گفت حالا باشه بعدا کم اوردم میگیرم . ولی حس میکنم خریت گردم وظیفش بوده داده یا اون باید میگفت اصلا نمیگیرم برای خودت . حس میکنم خیلی خرم از خودم حرصم گرفته
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آره راستش قسطاش ریاده هم برای مسکن ملی هم خودرو ثبت نام کرده کرایه خونه هم میده ولی خب یه تومن به زنش داده یه تومن دیگه مبلغی نیست ولی جو گیر شدم اینجوری گفتم
آره راستش قسطاش ریاده هم برای مسکن ملی هم خودرو ثبت نام کرده کرایه خونه هم میده ولی خب یه تومن به زن ...
متوجه منظورت هستم ولی وقتی میدونی ممکنه کم بیاره این صحبت شما معمول هست ، ایشون هم که بنده خدا دوست ندارم ازت بگیره گفته پیشن بمونه کم آوردم ازت میگیرم.
ان شالله قسطاتون که تموم شد ده تومن ده تومن بهت پول میده معلومه مرد پررویی نیست.