2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم، بنظرتون بفروشم وسایل خونمو تکمیل کنم کار غیرعقلانی هست؟ اینارو خورد خورد هی خریدم پس ان ...

منظورت جهیزیه هست یا ازدواج کردی میخوای بفروشی وسایل جدید بخری ؟

منظورت جهیزیه هست یا ازدواج کردی میخوای بفروشی وسایل جدید بخری ؟

تازه عروسم، ما سرویس چوب نخریدیم میخاستیم روزای اخری ک دنبال خونه میگردیم بخریم، قصدمون مستاجری بود 

یهو ی خونه ی قیمت مناسب پیدا کردیم دار و ندارمونو فروختیم خونه رو خریدیم دیگه همینجوری سرویس چوبم موند نتونسیم بخریم، همسرم میگه یکی دوسال دیگه صبر کن میخرم، ولی من دلم میخاد خونه جدیدم همه چی تکمیل باشه کیفشو ببرم🥲

تازه عروسم، ما سرویس چوب نخریدیم میخاستیم روزای اخری ک دنبال خونه میگردیم بخریم، قصدمون مستاجری بود ...

اگه همسرت ادم خوبیه قدر شناسه اره حتما بخر چون چیزا دارن گرون میشن و اینکه برا جهیزیته  

اگه همسرت ادم خوبیه قدر شناسه اره حتما بخر چون چیزا دارن گرون میشن و اینکه برا جهیزیته

ادم خوب و تلاشگریه هرچی میخام نه نمیگه فقط چون دستش تنگه زمان میبره بخاد بخره 

چون ذوق خونه رو دارم برای این روزا لحظه شماری کردم دلم میخاد خونم کاملا تکمیل باشه باز نمونم دوسال دیگه هی تیکه تیکه بخرم از طرفی گرونم بشه

تازه عروسم، ما سرویس چوب نخریدیم میخاستیم روزای اخری ک دنبال خونه میگردیم بخریم، قصدمون مستاجری بود ...

بسلامتی خوشبخت باشید و خونه تون پر خیر و برکت باشه عزیزم با همسرت مشورت کن اول زندگیه طبیعیه خیلی وسایل کم و کاست باشن صبور باش همه رو میخرید ما بعد ۵ سال یه عالمه وسیله کم داریم گلم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
بسلامتی خوشبخت باشید و خونه تون پر خیر و برکت باشه عزیزم با همسرت مشورت کن اول زندگیه طبیعیه خیلی وس ...

قربونت برم اره خاهرمم هشت ساله خونه داره میگه هنوز ک هنوزه هی وسیله اضاف میکنم 

حالا من جریانمون پیچیده شد، اول خونه اجاره کردیم پنج شش روز بعدش مورد خریدنی خوب پیدا کردیم خریدیم دیگه کم و کسریای خونمو از خونه مامانم و مادرشوهرم اوردیم 

یعد مادرشوهرم هرجا نشست جار زد ک من با دست دو های اون دارم زندگی میکنم، واس همین دوس دارم میریم خونمون تکمیل باشه، ی تو دهنی باشه واس اونا

قربونت برم اره خاهرمم هشت ساله خونه داره میگه هنوز ک هنوزه هی وسیله اضاف میکنم حالا من جریانمون پیچی ...

میفهمم چی میگی عزیزم ولی اول زندگیه به خودتون فشار نیارید هرکاریم کنید باز یه حرفی ارش در میارن سخت نگیر و ببین چجوری راحتی همونجوری زندگی کن 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز