2821
2789
عنوان

حسودی

542 بازدید | 20 پست

ما 3تا جاری هستیم خواهرشوهر نداریم من جاری وسطم اما اخر ازدواج کردم.جاری بزرگم ده ساله بچه دارنمیشه منم بعد 2سال اقدام میکنم نمیشه.جاری وسط وسط بچه داره اما خیلی اذیتمون میکنه همش میگه خانواده شوهر باید قدر منو بدونن که بچه اوردم.مادرشوپدر شوهرم چون بعد سالاها نوه دارشدن خیلی هواشو دارن دست به سیاه وسفید نمیزنه حداقل یه وعده رو خونه اونهاست.میگه من مثل شما نیستم باید پس انداز کنم چون بچه داردارم

منم میترسم بچه دارشم بچمو اذیت کنه با دخترش

اینکه حداقل یه وعده خونه اونهاست یا دست به سیاه و سفید نمیزنه که مشکل مادرشوهر و پدر شوهرته شما بهش فکر نکن

درباره بچه ات هم نگران نباش انشالا خودت مواظبش هستی کسی اذیتش نمیکنه

حسودی هم نکن عزیزم بیشتر خودت آسیب میبینی 

به حرفها و کاراش فکر نکن و برای خودت مشغله های فکری مثبت درست کن ، سر کار برو یا کلاسهای مختلف

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بدادش برسه نمیدونه با این زخم زبونا چی به سرش میاددل شکستن خیلی بده شما هم بچه بیار چرا بچت اذیت بقدری برا بچت ارزش بزار بقدری براش چیزی بخر تا جاریت اذیت شه

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

جاریتون دقیقا مثل جاری منه منم چندسال بچه دارنشدم بقدری ازش زخم زبون خوردم بقدری دلم رو شکوند اون زودتر بچه اورد مادرشوهر پدر شوهرمم خیلی بچشو تحویل گرفتن همش جاریم به من میگفت بچه داشتن خیلی لذت داره از قضا بچش یک بیماری بدی گرفت خود جاریم گفت چون دل شکستم خدا با من اینجوری کرد بعد چند سال که من بچه دارشدم خداروشکر بقدری بچم عزیز شده واسه مادر شوهر پدر شوهرم که چی نمیدونی براش چکار میکنن

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز