2777
2789

فراموش نکنید یک زمانی کشور بین کشورهای استعمارگر به سه منطقه تحت نفوذ تقسیم شد در حالی که موضع شاه مملکت در برابر جنگ بیطرفی بود. ما تاوان استقلال طلبی خودمون رو تا پای جان می‌دیم . بزک دوزک الان عربستانم نبینید چون آینده شوندجور دیگری رقم خواهد خورد

بحث سیاسی نیست بحث استقلال طلبی هست و رسیدن به این خواسته به همین راحتی بدست نخواهد آمد.

قطعا همه انسان های ملی گرا دنبال استقلال برای کشور هستن .

ولیاینا بحث های پیچیدیه و نظرات متفاوته و طبق قوانین سایت ممنوعه 

خوشحال شدم از همصحبتی باهاتون❤

همون «اایزابل» هستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون جمله ی ترامپ رو درمورد عربستان شنیدین دوست عزیز؟مطمئنین اگر زمانی عربستان برخلاف میل آمریکا عمل ...

فعلا که بهتر از گاو شیرده شدن واسه روسیه و چین خائن هست

فراموش نکنید یک زمانی کشور بین کشورهای استعمارگر به سه منطقه تحت نفوذ تقسیم شد در حالی که موضع شاه م ...

دیگه سالهاست دستتون رو شده و مردم دیگه گول حرفای شمارو نمیخوردن همه چی عین روز روشنه 

بله همه کشورای پیشرفته دنیا استقلال ندارن فقط ایران داره

حماقت هم حدی داره

وقتی واردات غذای سگ و گربه و لوازم آرایشی تحریم نیست  ولی پانسمان بیماران پروانه ای تحریمه یعنی کشورهای غربی شما رو فقط مصرف کننده غذای سگ و گربه می‌خوان

حماقت هم حدی داره