goodenergy مدیر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4367 عنوان عربستان در طول هفت سال | مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 42 پست این تاپیک رو یه نفر هفت سال پیش زده بود!واقعا عجیبه 1403/09/03 | 19:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goodenergy مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4367 البته اینم بزرگنمایی کرده!هفت سال پیش پادشاه عبدالله رهبری رو به عهده داشت که اتفاقا روشن فکر تر از ... من یادمه وضعشون خیلی داغون بود اون موقع یه فشن شو تو ۲۰۲۰ فک کنم برگزار کرده بودن که به جا مانکن لباسا رو هوا راه میرفتن
lia_boghossian عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 1853 من همیشه فک میکردم اصلاحات سال های سال طول میکشه الات با دیدن عربستان فهمیدم اشتباه میکردم اصلاحات اگر اوصولی باشه دو سال هم کافیه البته اگر واقعا دنبال اصلاحات باشه یک کشور عربستان برای جلب نظر غرب باید توی کمترین زمان خودشو بروز میکرد همون «اایزابل» هستم.
lia_boghossian عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 1853 من یادمه وضعشون خیلی داغون بود اون موقع یه فشن شو تو ۲۰۲۰ فک کنم برگزار کرده بودن که به جا مانکن لبا ... اره اصلا روبند اجباری بود برای مردم خودشون قبول دارم ولی اینم زیادی بزرگ کرده که نمیدونم عکس و فیلم ممنوعه و ...خب حتی مکه و مدینه لجز عبادتگاه های معروفشون واقعا شهر های بهم ریخته و فقیری بودن کی عمس و فیلم میگیره همون «اایزابل» هستم.
گریزان عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 203 عربستان از لحاظ امنیت شغلی و رفاه کارگر درحد امریکا یا بالاترهبعد اینجا بعدازچهل سال به سال تمام معیارها و استاندارهای علمی و اقتصادی و...در حال کاهش هست،بعد باز یه عده میان میگن ،شایعه هست ،دروغه ،اونا کافرن و... $+♡+£=○
مهدویت_انقلابی عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 10120 اصلاحات اگر اوصولی باشه دو سال هم کافیه البته اگر واقعا دنبال اصلاحات باشه یک کشور عربستان برای جلب ... جلب نظر آمریکا موافقمممنون از نکته ای که گفتین 🙏 اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.
goodenergy مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4367 جلب نظر آمریکا موافقمممنون از نکته ای که گفتین 🙏 شما کتمان کنید ولی جلب نظر آمریکاهم واسه پیشرفت کشورو مردمش بوده
lia_boghossian عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 1853 جلب نظر آمریکا موافقمممنون از نکته ای که گفتین 🙏 بله کلا نظر غرب رو برای پیشرفت و گرفتن امتیاز های بیشتر باید جلب کنه ، مثل امارات ❤ همون «اایزابل» هستم.
مهدویت_انقلابی عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 10120 شما کتمان کنید ولی جلب نظر آمریکاهم واسه پیشرفت کشورو مردمش بوده اون جمله ی ترامپ رو درمورد عربستان شنیدین دوست عزیز؟مطمئنین اگر زمانی عربستان برخلاف میل آمریکا عمل کنه این رفاه و پیشرفت باقی میمونه؟ اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.
مهدویت_انقلابی عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 10120 بله کلا نظر غرب رو برای پیشرفت و گرفتن امتیاز های بیشتر باید جلب کنه ، مثل امارات ❤ این نقاشی گویای همه چیز هست اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.
lia_boghossian عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 1853 این نقاشی گویای همه چیز هست بله ترامپ غذا میده به گاوی ، گاوی هم شیر میده به ترامپ معاملس دیگه همون «اایزابل» هستم.
مینومحرز عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1393 بله ترامپ غذا میده به گاوی ، گاوی هم شیر میده به ترامپ معاملس دیگه نظر غرب در مورد کشورهای دیگر: مال من مال خودمه در مورد اون چیزی که مال توئه مذاکره کنیم تا اونم مال من بشه
lia_boghossian عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 1853 نظر غرب در مورد کشورهای دیگر: مال من مال خودمه در مورد اون چیزی که مال توئه مذاکره کنیم تا اونم مال ... بله واقعا هر کشوری که زور بیشتری داشته باشه بُرد بیشتری هم داره همون «اایزابل» هستم.
مینومحرز عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1393 بله واقعا هر کشوری که زور بیشتری داشته باشه بُرد بیشتری هم داره یعنی موافق زور شنیدنی؟
lia_boghossian عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 1853 یعنی موافق زور شنیدنی؟ من کاره ای نیستم در مملکت عزیزم و بحث سیاسی هم مجاز نیست در این سایت💘امیدوارم در همه جای دنیا مخصوصا کشور قشنگمون شاهد رشد و خوشبختی باشیم همون «اایزابل» هستم.
مینومحرز عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1393 من کاره ای نیستم در مملکت عزیزم و بحث سیاسی هم مجاز نیست در این سایت💘امیدوارم در همه جای دنیا مخصوص ... بحث سیاسی نیست بحث استقلال طلبی هست و رسیدن به این خواسته به همین راحتی بدست نخواهد آمد.