2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اين مشكلو دارم البته از وقتي داروهاي تحريك تخمك گذاري ميخورم بهتر شدم يعني روزاي تخمك گذاري خشك نيستم. شما اگه ميخواي اقدام كني نبايد ژل بزني دكتر من بهم گفت يكم روغن زيتون يا بادوم بزن. بهتره بري باهاش مشورت كني، مشكلي تو تخمك گذاري نداري؟

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ

ممنونم ازتون . 

به دکترم نگفتم راستش . فکر نمیکردم خیلی مشکل خاصی باشه . ولی این ماه که یه شب درمیون اقدام داشتم خیلی اذیت شدم. از یه نفرم شنیدم اگر واژنت خشک باشه اسپرم کشیده نمیشه به سمت بالا!!!!

واسه تخمک گذاری لتروزول خوردم و آمپول زدم ماه قبل اما باردار نشدم ... افتاد واسه این ماه دوباره بخورم   

خشکی واژن از آن دسته مشکلات شایع بین خانم هاست که دلایل مختلف و متفاوتی هم دارد. بالا رفتن سن،بارداری و نوسانات هورمونی تنها چند دلیل انگشت شمار برای این مشکل است. واژن یک اندام مهم در زنان است و مشکلات مربوط به آن باید جدی گرفته شوند. خشکی واژن به ویژه در هنگام دخول، می توانند رابطه را دردناک و شرایط را سخت کند. بهتر است بعد از بالابردن اطالاعات خود در این زمینه، به یک پزشک متخصص برای ارائه درمان های مناسب اقدام کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

برای درمان این مشکل من بهت پیشنهاد میکنم برو پیش خانم دکتر مهرنامی 

من خودمم پیششون رفتم و خیلی راضی ام

اگه بخوای میتونم ادرس اینستاشون رو بهت بدم بری سر بزنی

آدرس اینستاگرام: https://www.instagram.com/DrAfsanehMehrnami/

تلفن: ۰۹۹۰۴۸۸۰۵۸۸