2777
2789
عنوان

مبلغ امین یا جاسوس در مدارس

103 بازدید | 8 پست

به نظرتون این مبلغ های امین تو مدرسه جاسوس نیستن امروز یکیشون بدجور دو به همزنی کرد بین من و مدیر و معاون قبلا هم حرفهای تیکه دار زده بود بهم من زیاد توجه نکردم امروز دیگه خونم به جوش اومد و به معاون گفتم خیلی ازش بدم اومد همینا باعث میشن بچه ها از دین و قران و اسلام زده بشن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمان ما نبود از این چیزا بعدم اصلا اصلا اصلا باهاشون درگیر نشو !

باور کن من اصلا کاری باهاش ندارم من دبیر الهیات هستم اما سنم ازش کمتره من فرهنگیان خوندم اون نیروی آزاده فکر میکنه من اومدم جای اونو گرفتم !

محل سگم نزار بهش خدایی نکرده شر میشه برات

ببین امروز اومده میگه معاون و مدیر گفتن من باهات حرف بزنم و تذکر بدم من رفتم با معاون صحبت کردم گفتم اگه دلخوری هست بهتر  نیست مستقیم صحبت کنیم و واسطه نفرستیم معاونه میگه من اصلا بهش نگفتم بیاد با شما حرف بزنه گفتم فقط بیاد شما رو صدا بزنه

ببین امروز اومده میگه معاون و مدیر گفتن من باهات حرف بزنم و تذکر بدم من رفتم با معاون صحبت کردم گفتم ...

خب الان اونام فهمیدن که چرت و پرت میگه سعی کن اصلا همکلام نشی باهاش