2777
2789

تله

چسب موش

خوراکی که براش گرفتنش استفاده میشه 

پنیر..

سیب زمینی سرخ شده

فقط سعی کنید طعمه ای که براش میذارین دست نخورده باشه

فقط لطفا خواهشا تله ای بذارین که زنده بگیره و بعد ببرین تو خیابون یا جنگل و.. ولش کنید

نکشیدش لطفا.و از سم استفاده نکنید اصلا.

آقای تعمیرکار هستم در خدمت کاربران.(تعمیرکار لوازم خانگی)    به  تاپیک هام سر بزنید  میتونه براتون مفید باشه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من يه بار دو تا دستكش ظرف شويي كردم دستم، يعني هر دستم دو تا دستكش داشت بعد گرفتمش بردمش بيرون، البته بايد طوري بگيري كه سرشو برنگردونه گازت بگيره، البته من فقط اين روشو انجام دادم 

تله چسب موش خوراکی که براش گرفتنش استفاده میشه  پنیر.. سیب زمینی سرخ شده فقط سعی کنید طعمه ...

آفرین به شما👏👏👏

استارتر عزیز لطفا به فکر جان اون حیوان زبان بسته باشید و زنده گیری بفرمائید و در جایی که محل تردد انسان نیست رهایش کنید...جایی که بتونه خودشو از دست پرنده ها قایم کنه و سوراخ سنبه داشته باشه

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
چسب گذاشتیم ‌‌‌‌ولی نرفته سمتش،البته غذاش را با دست گذاشتیم 

تاتی جون لطفا جونشو نگیر ...ثواب داره گلم

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
من يه بار دو تا دستكش ظرف شويي كردم دستم، يعني هر دستم دو تا دستكش داشت بعد گرفتمش بردمش بيرون، البت ...

چجوری موش را گرفتی اونم با دست؟

یک شب خونه ما چهارتا آدم بزرگ سه ساعت علاف یه بچه موش بودیم مگه میشد بگیریمش 

آخرش اسپری حشره کش زدیم یکم بیحال شد بابام گرفتن بردن انداختنش تو کوچه 

البته زنده بودا .با حشره کش سوسک هم زورکی میمیره چه برسه به موش  

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت
آفرین به شما👏👏👏 استارتر عزیز لطفا به فکر جان اون حیوان زبان بسته باشید و زنده گیری بفرمائید و در ...

وااای شوهرم اینقدر عصبانیم میگه فقط اگه گیرش بیارم،

آخه هر دو وسواسی هستیم

چه جوری گرفتینش؟؟؟؟موش خیلی فرزه

شاید تور با بافت ریز بتونی  بندازی رویش و بعد با دستکش بگیری و رها کنی