2777
2789

من خاستگار خز زیاد داشتم یکیشون باتیپ فضایی و موهای بلوند و بلند و لَخت اومده بود و شلوار دمپا کش، یکیشون نظامی بود عکسش رو صفحه گوشیش بود خودشو بوس میکرد و قربون صدقه خودش میرفت و میگفت این ستاره ها و قپه ها براشون خیلی زحمت کشیدم ،من عاشق کارمم افتخار میکنم ،چس مغزِاز خود متشکر منو برد ساندویچی گفت چیزی نمیخوری؟ گفتم نه ... اونم یه ساندویچ دونونه برا خودش سفارش داد عین گاو میخورد از سر کار اومده بود گشنه میگفت فرمانده ام ولی با ساندویجی ک خورد معلوم بود دوروزه غذا ندادن بهشون!!! من دیگه گفتم نیان خونه همون جلسه اول ردش کردم مرتیکرو... یکی دیگم پلیس فتا بود  یواشکی تعقیبم میکرد و من دیر متوجه شده بودم فکر کن یک هفته دم خونمون تو ماشین کمین میگرفت من بیام بیرون ببینه کجا میرم! یه خواستگار دیگه داشتم با تی شرت که عکس فردین داشت اومده بود جلسه رسمی و تعیین مهریه و... تازه خیلی راحتم ب مادرم توهین کرد ... ک البته ردش کردم چند وقت بعدم پیام داده بود من تورو نخاستم ! ولی به عنوان یه گزینه همیشه در اولویتی ...!!! گفتم گوه نخور...گفت واقعا خوشحالم نگرفتمت چون بی ادبی منم بلاکش کردم مرتیکه کوسخول .یه خاستگارم داشتم پسر خوبی بود ولی حرف زدن بلد نبود تو جلسه حرف زدن همش سقفو نگاه میکرد😕 مثه بهروز تو سریال دود کش ، یه خاستگار فوق پولدارم داشتم ک همه برادرش استاد دانشگاه بودن ولی خودش دیپلمم نداشت حس کردم با جاریام خودمو مقایسه میکنم اول خاستم نپذیرم بعد چون پولدارتر بود قبول کردم حالا ۱۳سالم ازم بزرگتر بوداااا یهو مادرش زنگ زد گفت پسرم گفته دختره خیلی کوچیکه انشالله باهمسن خودش خوشبخت شه ! خاک توسرش همه زن سن پایین میخواناااا😄😄 یه خاستگار داشتم گفت مرجع تقلیدت کیه !؟ انگار میخواست گزینش بگیره منم هول شدم عوض بهجت گفتم جنتی ،اینم هنگ کرد ولی کلا با قیافه ای شبیه سیم ظرفشویی اومد آویزون ما شد هرجا میرفتیم حرف بزنیم مامانم کرایه رو حساب میکرد 😶رفت و برگشت ...پولدار هم بود عن چوچه ... یه خاستگار دیگه داشتم با قد زیر یک و نیم سانتی متر و بیکار و با رویاهای فراوان تازه اون بمن میگفت شما قدتون بلند بود من قبول میکردم دنبال دختر قد بلندم قد معیارمه ،حالا من قدم ۱۶۵ هستاااا... !!!! یکیشون برادر دوستم بود یهو غیبشون شد (بقول خودمون رفت دوراشو زد)بعد دوباره بعد از یکسال زنگ زدن منم گفتم خاستگار دیگه ای دارم اگه جوابم بهش منفی بود درباره شما فکر میکنم! بعضی خاستگارامم ک اصلا یادم نمیاد... وااای یکی دیگرم نگفتم پسره گفته بود خلبان ایمدیا آلفاعه وشغلش سریه تحقیق فرستادیم خدماتی بود با زیر دیپلم ! فکر کنم یه چی زده بود اومده بود خاستگاری ...تازه تو تحقیقات دیگم فهمیدم اصلا تو ایران اون نوع هواپیمایی ک اون گفته بود نداریم !!! معلوم بود اصلا خلبانه چون شیرینی نارگیلی زیاد میاوردن !!!🤣🤣🤣 مامانش جوراب مردونه پوشیده بود کل فامیلاشم هرجلسه میاورد واسه آجیل خوری بعد پوست آجیلارو میریختن زیر ک.ونشون تو تشک مبل ! یکی از خاستگارامم متاهل و معتقد ب چند همسری بود خواهرش اومد بهم گفت همونجا تو نطفه خفشون کردم ک دیگه یبار دیگه ازین غلطا نکنه...😶 حرم.سرا باز کردن... همه این خاستگارا تجربه شد ولی بازم مادرشوهرم اخلاقشو خوب قایم کرد ما نفهمیدیم چ آشی برامون پخته ب پسرش جواب مثبت دادم ،حالا پشیمون نیستم ولی خب پسرا متاسفانه مامانی اند و حرف مادر و خواهرو خیلی خوب سیو میکنن...

عتیقه ترین خواستگار ها رو داشتیا🤣🤣🤣🤣🤣

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

کسی قربون صدقه ی خودش میره قطعا توی تمرینات عزت نفس بوده

و یا عزت نفس داشته

عزت نفسم ینی خودتو در هرشرایطی دوست داشته باشی

منم تازگیا عکسامو میبوسم و تلاش میکنم خودمو دوست داشته باشم

ولی اینکه جلوی شما اینکارو کرده درک نمیکنم

البته توی تمرینای من برای عزت نفس هست تعریف از خود جلوی دیگران

ولی توی خواستگار نه🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالب بودن

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده///آرزوکردم بعدازتوعاقل نشوم ..ایرج طهماسب

جالب بود 

خخخ فقط اون ک گفته خوب نگرفتم چون بی ادبم هسی خخخنخخخ دهنت سرویس

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده///آرزوکردم بعدازتوعاقل نشوم ..ایرج طهماسب

منم هرچی خاستگار کور کچل خل و چل و درب و داغون بود داشتم 

یکیشون درست درمون نبود🥲 ولی اینقد زیاد بودن😂

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

چه حوصله ای داری اول صبحی اینقدر چرت و پرت میگی 

اونا بد اونا بی لول  شما چتون بود این همه آدم درو پیت راه می‌دادین به خونتون ؟

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

خواب ندیدی ؟

چ اسمی دارید آقا