نیکاm1395 مدیر عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 4885 عنوان حس ششمی | مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 84 پست حس ششمی 1403/09/03 | 03:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیدای_او_سابق عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 4312 اون خانوم چشم ابرو مشکی خودمم اتفاقا دیشب رفتم کلی بحث شد اول گفت می دم حالا حالا ها صبر کن ناراحت ش ... الهی عزیزم ناراحت شدم(:ایشالا هرچی خیره پیش بیاد برات خودمم مدتیه درگیر دادگاهم تا اخر سال خدا خدا میکنم دستم برسه عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش
شیدای_او_سابق عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 4312 تا اینجای کار برای دوستانی ک دقیق تاریخ گذاشتن و نیت گذاشتن گفتم ایشالا همتون به حاجتتون برسید شبتخون بخیر عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش
fatemeh56 عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 16978 الهی عزیزم ناراحت شدم(:ایشالا هرچی خیره پیش بیاد برات خودمم مدتیه درگیر دادگاهم تا اخر سال خدا خدا م ... حالا با این اوصاف بنظرت پول می ده تا اخر سال یاباید خدافظی کنم ازش پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
rose_q1 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 977 الهی عزیزم ناراحت شدم(:ایشالا هرچی خیره پیش بیاد برات خودمم مدتیه درگیر دادگاهم تا اخر سال خدا خدا م ... عزیزم ممنون میشم جواب بدی ابروم حفظ میشه؟ یا اون ادم اینده ای دارم یا کسی دیگه؟ قبول میشم سال دیگه رشته ای ک میخوامو ؟ ۲۳/۲/۸۵
rose_q1 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 977 تا اینجای کار برای دوستانی ک دقیق تاریخ گذاشتن و نیت گذاشتن گفتم ایشالا همتون به حاجتتون برسید شبتخ ... عزیزم خیلی وقته فزستادم ولی نگفتید
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4288 تا اینجای کار برای دوستانی ک دقیق تاریخ گذاشتن و نیت گذاشتن گفتم ایشالا همتون به حاجتتون برسید شبتخ ... ازت خواهش میکنم برای منم بگیر بعد برو من تو این خونه حالم خیلی بده با ادمای دورم عزیزم خواهش میکنمممممدنیا ۱۳۷۸مستقل میشم از اینجا برم؟شوهرم بهم خیانت میکنه؟بچه دومم چیه؟ اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
شیدای_او_سابق عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 4312 عزیزم ممنون میشم جواب بدی ابروم حفظ میشه؟ یا اون ادم اینده ای دارم یا کسی دیگه؟ قبول میشم سال دیگه ر ... چون محترمید جواب میدم هستید؟ عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش
شیدای_او_سابق عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 4312 ازت خواهش میکنم برای منم بگیر بعد برو من تو این خونه حالم خیلی بده با ادمای دورم عزیزم خواهش میکنممم ... عزیز هی میگم تاریخ تولددقیق عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش
dandan78 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 4288 عزیز هی میگم تاریخ تولددقیق ۲۷ اردیبهشت ۱۳۷۸ دنیا اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه