2777
2789
اون خانوم چشم ابرو مشکی خودمم اتفاقا دیشب رفتم کلی بحث شد اول گفت می دم حالا حالا ها صبر کن ناراحت ش ...

الهی عزیزم ناراحت شدم(:

ایشالا هرچی خیره پیش بیاد برات 

خودمم مدتیه درگیر دادگاهم تا اخر سال خدا خدا میکنم دستم برسه

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

تا اینجای کار برای دوستانی ک دقیق تاریخ گذاشتن و نیت گذاشتن گفتم ایشالا همتون به حاجتتون برسید 

شبتخون بخیر

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزم ناراحت شدم(:ایشالا هرچی خیره پیش بیاد برات خودمم مدتیه درگیر دادگاهم تا اخر سال خدا خدا م ...

حالا با این اوصاف بنظرت پول می ده تا اخر سال یاباید خدافظی کنم ازش

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
الهی عزیزم ناراحت شدم(:ایشالا هرچی خیره پیش بیاد برات خودمم مدتیه درگیر دادگاهم تا اخر سال خدا خدا م ...

عزیزم ممنون میشم جواب بدی ابروم حفظ میشه؟ یا اون ادم اینده ای دارم یا کسی دیگه؟ قبول میشم سال دیگه رشته ای ک میخوامو ؟ ۲۳/۲/۸۵

تا اینجای کار برای دوستانی ک دقیق تاریخ گذاشتن و نیت گذاشتن گفتم ایشالا همتون به حاجتتون برسید شبتخ ...

ازت خواهش میکنم برای منم بگیر بعد برو من تو این خونه حالم خیلی بده با ادمای دورم عزیزم خواهش میکنممممم

دنیا ۱۳۷۸

مستقل میشم از اینجا برم؟

شوهرم بهم خیانت میکنه؟

بچه دومم چیه؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

عزیزم ممنون میشم جواب بدی ابروم حفظ میشه؟ یا اون ادم اینده ای دارم یا کسی دیگه؟ قبول میشم سال دیگه ر ...

چون محترمید جواب میدم هستید؟

ازت خواهش میکنم برای منم بگیر بعد برو من تو این خونه حالم خیلی بده با ادمای دورم عزیزم خواهش میکنممم ...

عزیز هی میگم تاریخ تولددقیق

عزیز هی میگم تاریخ تولددقیق

۲۷ اردیبهشت ۱۳۷۸ دنیا

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه