هی دست رو دلم نذار شب و روز توی مغازه است دیشبم که تو جاده بوده امروزم به زور خوابید صبح میخواست بره مغازه گولش زدم گفتم یک ساعت بخواب بیدارت میکنم به قدری خسته بود هر چی از ظهر زنگ میزنم بیدار نمیشه یه لحظه جواب گوشیو میده باز خواب میره ازم دوره نمیشه بیدارش کنم
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
هی دست رو دلم نذار شب و روز توی مغازه است دیشبم که تو جاده بوده امروزم به زور خوابید صبح میخواست بره ...
عزیزم خب بیچاره خستس
اجازه بده استراحت کنن خو میرن سرکارشون فردا
باید انرژی داشته باشن که تو مغازه واستن
عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
دوره نزدیک بود خودمو میزدم به مریضی یا میگفتم پسرم مریضه بیدار میشد 😂
نه تورو خدا اذیتش نکن دیووونه
همسر منم شبکار شدنی جیکم درنمیاد که بخوابه
مخصوصا که 13 ساعت سرکاره
چقد نون درآوردن تو این زمونه سخت شده
غصه م میگیره😣
عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
پیشم بود بهش میرسیدم ولی الان حرص میخوره تازه طلبکارم میشه که چرا بیدار نشده واقعا زندگی سخته ولی هم ...
منم دلم خیلی میسوزه با وجود اینکه بضی وقتا اذیتم میکنه
واقعا نون حلال درآوردن سخت شده
تازه اون پولیم که به دس میاد فوری خرج میشه والا