2777
عنوان

خواب همسر 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2689 بازدید | 20 پست
آره والا. یا نباید کار کنی از گشنگی بمیری. یا اینکه انقد کار کنی از خستگی بمیری. گزینه سومی وجود ندا ...

اینکه آره ولی شوهر من سر غرور الکی داره خودش رو اذیت میکنه کوچکترین پول پ کمکی ازم قبول نمیکنه چی بگم والا سنشم کمه دلم میسوزه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اینکه آره ولی شوهر من سر غرور الکی داره خودش رو اذیت میکنه کوچکترین پول پ کمکی ازم قبول نمیکنه چی بگ ...

شوهر منم اینطوریه. کشت دیگه مارو با غیرتش😂😂😂 بابای من هنوزم که هنوزه از مامانم پول میگیره

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه فضولی نباشه شغلشون چیه؟؟؟ همسر من پالایشگاهین

نه عزیزم چه حرفیه همسرم مغازه شال و روسری داره ۴ تا مغازه است سه نفر شریکن روزهای تعطیل و ... دیگه وقت سرخاروندن ندارن بقیه روزهام انبار گردونی و حساب و کتاب و ... خیلی سختشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
نه عزیزم چه حرفیه همسرم مغازه شال و روسری داره ۴ تا مغازه است سه نفر شریکن روزهای تعطیل و ... دیگه و ...

الهی روز به روز درآمد و شرایط کاریشون بهتر شه

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
شوهر منم اینطوریه. کشت دیگه مارو با غیرتش😂😂😂 بابای من هنوزم که هنوزه از مامانم پول میگیره

اخ گفتیا حتی حاضر نیست هزار تومن برای بچه خودم خرج کنم داد میزنه بیا و ببین تازه میگه وقتی رفتیم شهر محل کارش دیگه اجازه سرکار رفتنم ندارم الانم به زور اجازه داده ...

الهی روز به روز درآمد و شرایط کاریشون بهتر شه

خدا کنه والا جدای از تند شدناش و یه سری مشکلاتم با خانوادش خیلی مرد خوبیه ...بهمچنین شما عزیزم