2777
2789
عنوان

دعای حل مشکلات

124 بازدید | 20 پست

یه دعا بهم بگین که نتیجه گرفتین ازش 

خیلی بهش نیاز دارم 

یه مشکلی برامون افتاده نگرانم ذهنم درگیره لطفاً یه دعا بگین که شما ازش استفاده کردین و نتیجه گرفتین 

اکانت دست دو نفره (دختر پاییزی)(maha(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوگل بزنم میاره؟

اگ میخوایی خاصیتاشو بزنی بزن بخون اگ سفارششو میخوای هزار تا ادم هست ک غیر اصلشو بجای اصل میفروشن کلاه میزارن اصلش باید روی پوست اهو باشه من خودم یک ماهم نمیشه خریدمش از شهر خودمون واقعا زندگیم فوق العاده شده توام از شهر خودتون بخرین با اعتماد تره فقط روی پوست اهو باشه اصلش اینطوره

خیاط خانومِ ...♡

اگ میخوایی خاصیتاشو بزنی بزن بخون اگ سفارششو میخوای هزار تا ادم هست ک غیر اصلشو بجای اصل میفروشن کلا ...

آها یعنی تو گوگل پیداش نمیکنم که بخونم باید بخرم؟

اکانت دست دو نفره (دختر پاییزی)(maha(

اگ میخوایی خاصیتاشو بزنی بزن بخون اگ سفارششو میخوای هزار تا ادم هست ک غیر اصلشو بجای اصل میفروشن کلا ...

سلام عزیزم مامانم برای من گرفته نمیدونم روی چیه ولی داخل یه استوانه ی کوچیک نقره ای رنگ هست این اصله ؟ تو میبندی ب دستت همش؟؟

به امید رسیدن به دو تا 

دعای حرز همینجوری خوندم چندبار که آروم بگیرم تا فردا برم بخرم

اره فقط باید همرات باشه یه گردن ایز بخر بزار توش بندشو کوچیک کن گره بزن به بند سوتینت بزار زیرسوتینت اب نباید بخوره بهش انرژیش میره باطل میشه تو رابطه زناشویی هم بازش کن بزار کنار 

دسشویی و پریود هم هیچ اشکالی نداره همرات باشه

نماز هم داره نمازشو اول باید بخونی بعد استفاده کنی چون نمازشو نخونی برات فعال نمیشه نمازشو از نت بگیر خریدی بخون بعد بنداز گردنت

خیاط خانومِ ...♡