عمرتو پاش نزار وقتی سعی تو کردی ترک نکرد فردا بچه دار میشی با ی بچه جدا میشی پول نمیاره بد اخلاق میشه هزار تا کار حیف میشی وسط این زندگی اما اگه دوست داشت ترک کنه کتارش باش کمکش کن نخواس ولش کن
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏
خیلی وقته داره سعی میکنه ترک کنه چند ساله داره میره کنگره ۶۰ و کمپ و...ولی فایده نداره
نمیدونم چی بگم ادم دلش ب جوانی اونم میسوزه اگه خچدش بخواد راحت میتونه بزاره کنار نخواد اما نه
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏
آدمی که اعتیاد داره و نباید یه لحظه حتی باهاش زندگی کنی یبار میتونی از سر انسانیت ببریش کمپ ترکش بدی ولی اگه باز برگشت کار خودشو کرد(که 99٪همین اتفاق میفته)باید ولش کنی چون جز افسردگی واست هیچی نداره هر ثانیه ام یه فاز عوض میکنن واقعا من با آدم معتاد زندگی میکنم میدونم چجوریه ولی از سر اجباره چون جایی ندارم برم