2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قبول ندارم کسی رو که توی قلبت داری حتی اگه فرسنگا ازت دور باشه اصن توی قاره دیگم باشه باز به یادشی نمیتونی فراموشش کنی اونی که از دل میره که تو دل نرفته 

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...

بستگی ب طرفش داره

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

من بهش اعتقاد دارم...واقعا دوری دوستی نمیاره...البته برای همه صدق نمیکنه.بستگی به جنبه ی افراد داره

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
قبول ندارم کسی رو که توی قلبت داری حتی اگه فرسنگا ازت دور باشه اصن توی قاره دیگم باشه باز به یادشی ن ...

افرين توضيح كاملي دادين بعضي وقت هافقط به كسي عادت ميكنيم فكر ميكنيم تو دلمون رفته ودوستش داريم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
افرين توضيح كاملي دادين بعضي وقت هافقط به كسي عادت ميكنيم فكر ميكنيم تو دلمون رفته ودوستش داريم

😕 اره واقعا همینطوره به چشم دیدم توی نزدیکانم که حتی با ازدواجم نتونستن همو فراموش کنن هنوزم دلشون پی هم گیره

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
2824
2823
2791
2779
2792