rastiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1965 عنوان چشم زخم 216 بازدید | 15 پست اگه یه چیزیو برای کسانی تعریف کرده باشین، و مطمئن باشین چشم خوردین چه کاری باید انجام بدم که چشم زخمه ازبین بره و همه چی به روال برگرده😭😭 میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟ 1403/09/02 | 20:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیوا_هستم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4526 بسکه زندگیم تو دید مردم بود و خوشی هام زندگیم از این رو به اون رو شد و چشم زخم نابودم کرد همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون
کلیلهودمنه عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 7331 خدا لعنت کنه هرچی حسودو تنگ نظره یه ماشالله از دهنشون در نمیاد
love_allah7 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 3564 اسفند دود کن چهار قل آیت الکرسی بخون بهش دو آیه ی آخر سوره قلمو بخون چهار قل آیت الکرسی زیاد بخون صدقه بده سوره جن بخون
rastiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1965 بسکه زندگیم تو دید مردم بود و خوشی هام زندگیم از این رو به اون رو شد و چشم زخم نابودم کرد دوشب پیش داستان اشنایی با شوهرمو برای چن نفر گفتم های گفتن وای چه عاشقانه دوروزه شوهرم عوض شده حتی نگامم نمیندازه😭😭😭😭رفتاراش خیلی تند و بد شده میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟
نیوا_هستم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4526 دوشب پیش داستان اشنایی با شوهرمو برای چن نفر گفتم های گفتن وای چه عاشقانه دوروزه شوهرم عوض شده حتی ن ... اخ اخ بلایی سر من اومدچشم زخم خوردیی سری سوره قرانی بخون تو اینترنت بزن چی خوبهاسپند دود کن تو خونهجای جای خونخ گلاب و سرکه بریزایت الکرسی بخون روی ی خوراکی بخورید همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون
rastiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 1965 اخ اخ بلایی سر من اومدچشم زخم خوردیی سری سوره قرانی بخون تو اینترنت بزن چی خوبهاسپند دود کن تو خونهج ... کاش ما زنا یاد میگیرفتیم لال میشدیم و هیچی نمیگفتیم😭😭😭😭😭 میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟
نیوا_هستم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4526 کاش ما زنا یاد میگیرفتیم لال میشدیم و هیچی نمیگفتیم😭😭😭😭😭 واقعا منم خیلی پشیمونم کاش هیچوقت نمیزاشتم کسی خوشی هامو ببینه همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون
sa75 عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 3627 بسکه زندگیم تو دید مردم بود و خوشی هام زندگیم از این رو به اون رو شد و چشم زخم نابودم کرد جدی مثلا چه اتفاقی افتاد براتون خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...
fatemeh_6981 عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 9706 ناس و فلق رو زیاد بخون ۴ بار هم توحید بخون یک بار سمت راست یه بار چپ بعد پشت وجلو ات فوت بکن
obdklgv76 عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 4913 حرز امام جواد علیه السلام بخر..نمازش بخونن برات..صدقه بده..۴قل آیت الکرسی..ون یکاد..اسفند ک عالیه..و توکل بخدا..ذکر ماشالله لا حول و...زیاد بگو همه کارات ب بقیه نگو..ت چش نباش..
ناز_خانوم_جان عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 10175 آیت الکرسی وچهار قل بخون فوت کن تو خونه زندگیت اسپند دود کن اینم برا محبت خوبه که سوره ی یاسین رو میخونی،به هرمبین میرسی فوت میکنی تو آب ،بعد سوره مزملم میخونی فوت میکنی.بعد جفتتونم میخورید از اون آب ،خیلی خوبه . 🫡
نیوا_هستم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4526 جدی مثلا چه اتفاقی افتاد براتون کازمون به طلاق کشید همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون