2789
عنوان

چشم زخم

216 بازدید | 15 پست

اگه یه چیزیو برای کسانی تعریف کرده باشین، و مطمئن باشین چشم خوردین چه کاری باید انجام بدم که چشم زخمه ازبین بره و همه چی به روال برگرده😭😭

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

بسکه زندگیم تو دید مردم بود و خوشی هام زندگیم از این رو به اون رو شد و چشم زخم نابودم کرد

همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بسکه زندگیم تو دید مردم بود و خوشی هام زندگیم از این رو به اون رو شد و چشم زخم نابودم کرد

دوشب پیش داستان اشنایی با شوهرمو برای چن نفر گفتم های گفتن وای چه عاشقانه دوروزه شوهرم عوض شده حتی نگامم نمیندازه😭😭😭😭رفتاراش خیلی تند و بد شده

دوشب پیش داستان اشنایی با شوهرمو برای چن نفر گفتم های گفتن وای چه عاشقانه دوروزه شوهرم عوض شده حتی ن ...

اخ اخ بلایی سر من اومد

چشم زخم خوردی

ی سری سوره قرانی بخون تو اینترنت بزن چی خوبه

اسپند دود کن تو خونه

جای جای خونخ گلاب و سرکه بریز

ایت الکرسی بخون روی ی خوراکی بخورید

همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون

اخ اخ بلایی سر من اومدچشم زخم خوردیی سری سوره قرانی بخون تو اینترنت بزن چی خوبهاسپند دود کن تو خونهج ...

کاش ما زنا یاد میگیرفتیم لال میشدیم و هیچی نمیگفتیم😭😭😭😭😭 

کاش ما زنا یاد میگیرفتیم لال میشدیم و هیچی نمیگفتیم😭😭😭😭😭

واقعا منم خیلی پشیمونم کاش هیچوقت نمیزاشتم کسی خوشی هامو ببینه

جدی مثلا چه اتفاقی افتاد براتون

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

حرز امام جواد علیه السلام بخر..نمازش بخونن برات..صدقه بده..۴قل آیت الکرسی..ون یکاد..اسفند ک عالیه..و توکل بخدا..ذکر ماشالله لا حول و...زیاد بگو 

همه کارات ب بقیه نگو..ت چش نباش..

آیت الکرسی وچهار قل بخون فوت کن تو خونه زندگیت 

اسپند دود کن 

اینم برا محبت خوبه که سوره ی یاسین رو میخونی،به هرمبین میرسی فوت میکنی تو آب ،بعد سوره مزملم میخونی فوت میکنی.

بعد جفتتونم میخورید از اون آب ،خیلی خوبه .

🫡

جدی مثلا چه اتفاقی افتاد براتون

کازمون به طلاق کشید