2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عین پرنسسعلی من

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

شوهر منم دو روزه قهره

خوبه تحمل میکنی من نمیتونم همیشه پیش قدم میشم چهار پنج ساعت گریه میکنم تا آشتی کنه

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

خوبه تحمل میکنی من نمیتونم همیشه پیش قدم میشم چهار پنج ساعت گریه میکنم تا آشتی کنه

اخه 5ساعت گریه کنم برا چی ...خب وقتی خودش مقصره و راه دور هم هست ... کلی هم تو بحث حرف زد برا چی برم پیش قدم بشم 

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

اخه 5ساعت گریه کنم برا چی ...خب وقتی خودش مقصره و راه دور هم هست ... کلی هم تو بحث حرف زد برا چی برم ...

من چون پیشمه نمیتونم تحمل کنم 

2790
2778
2791
2779
2792