سحر٩٨١ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 370 عنوان شوهر بچه ننه 160 بازدید | 5 پست سلام شوهرم با مادرش كه با تلفن صحبت ميكنه كلي قربون صدقش ميره همين كه تلفن رو جواب ميده ميگه جانم عشقم اونوقت وقتي من بهش زنگ ميزنم ميگه الووو زود بگو كار دارم يا هميشه بد صحبت ميكنه احساس ميكنم اصلا دوستم نداره مت حسود نيستم و دوست دارم به مادرش احترام بذاره ولي دوست دارم براي منم ارزش بذاره چيكار بايد بكنم به نظرتون 1403/09/02 | 16:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تهمینه_زن_رستم عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 7408 حسود نباش من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
سحر٩٨١ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 370 حسود نباش مثل اينكه كامل نخوندي نفهميدي گفتم از طرز صحبت با مادرش ناراحت نيستم از اينكه با من بد حرف ميزنه ناراحتم
آذرایزد عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 5620 والا من عاری از هر گونه سیاستی هستم که بخوام بهت بگم عملیش کنی 😂😂فقط میتونم دعا کنم جمع پر مهری داشته باشین
تهمینه_زن_رستم عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 7408 مثل اينكه كامل نخوندي نفهميدي گفتم از طرز صحبت با مادرش ناراحت نيستم از اينكه با من بد حرف ميزنه نار ... گفتی چیکار کنم با من خوب باشه گفتم حسودی نکن بکنی و بفهمه بدتر میکنه باهات من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
aurorae عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 7043 خودت شروع کن با این کلمات باهاش حرف بزن صحبتای عادیتونم اینجوری باشه تو پیام و پشت تلفنم همینطور،کم کم یاد میگیره،اگه دیدی تغییری نکرد یه مدت از تماس گرفتن باهاش و حرف زدنای احساسی و کلمات اینطوری امتناع کن خودش میاد سمتت