yasss250 مدیر عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 450 عنوان در چ حالین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 147 پست بچه ها حوصلم سر رفته.اسمونم ابریه تاریکه.شماها در چ حالییییین؟ 1396/09/03 | 14:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ahooo عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 1330 کلا میگم..اخه وقتی واسه ازمایش بخوایم بریم حتما یکی از خانوادشون میاد خانواده منم که نمیزارن تنها بر ... خخ دیگه دوره ی این چیزا نیس که مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم
ریماس عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 2957 آزمایش خوب معمولا مامانا هم میان. من مادرشوهرم ومامانم اومدن. بعد عقد دیگه کسی نمیاد مگه خانوادگی بخ ... اره بعد از عقد کاری ندارن ولی قبل از عقد اصلا..دیشب رفتیم تو اتاق حرف بزنیم هر دقیقه یکی صدامون میکرد چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
ahooo عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 1330 آزمایش خوب معمولا مامانا هم میان. من مادرشوهرم ومامانم اومدن. بعد عقد دیگه کسی نمیاد مگه خانوادگی بخ ... راستی اولین بار که رفتیم آزمایش من گفتم تا بابام نیاد نمیرم😊همه بهم میخندیدن مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم
ریماس عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 2957 خخ دیگه دوره ی این چیزا نیس که واسهه ما هنوز هست خخ چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
roshana70 عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 2418 اره بعد از عقد کاری ندارن ولی قبل از عقد اصلا..دیشب رفتیم تو اتاق حرف بزنیم هر دقیقه یکی صدامون میکر ... عجب... حالا تونستید حرفم بزنید؟
ریماس عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 2957 راستی اولین بار که رفتیم آزمایش من گفتم تا بابام نیاد نمیرم😊همه بهم میخندیدن خوش به حال بابات..من که با بابام زیاد جور نیستم چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
ahooo عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 1330 واسهه ما هنوز هست خخ راس میگی عزیزم من چون پسر خالم بود بهم گیر نداد چون کامل میشناختن خانواده من هم حساس بودن قبل پسر خالم به خواستگاری دیگم کلا نه میگفتن😊 مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم
ریماس عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 2957 عجب... حالا تونستید حرفم بزنید؟ خخخ مثلا اره همه پشت در فال گوش وایسادن چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
ahooo عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 1330 خخخ مثلا اره همه پشت در فال گوش وایسادن 😂😂😂😂چه باحال درو باز میکردیی تا دربرن مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم
yasss250 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 450 التماس دعا هر وقت میری حرم انشالله بچه ت که به دنیا بیاد از تنهایی در میای سرت حسابی گرم میشه ممنونم عزیزم.رفتم حرم حتما برات دعا میکنم
ریماس عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 2957 راس میگی عزیزم من چون پسر خالم بود بهم گیر نداد چون کامل میشناختن خانواده من هم حساس بودن قبل پسر خا ... واسه ما غریبه اس گیر میدن چون نمیشناسنشون چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
roshana70 عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 2418 خخخ مثلا اره همه پشت در فال گوش وایسادن ای بابا خوب برا چی فرستادنتون تو اتاق؟ یعنی نتونستی خواسته هات و انتظاراتت رو به خواستگارت بگی؟
ریماس عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 2957 😂😂😂😂چه باحال درو باز میکردیی تا دربرن خخخ خجالت نمیکشن دیگه..حالا شاید ما بخوایم حرفای+18بزنیم😂😂 چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
ریماس عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 2957 ای بابا خوب برا چی فرستادنتون تو اتاق؟ یعنی نتونستی خواسته هات و انتظاراتت رو به خواستگارت بگی ... نه بابا گفتم چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
ahooo عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 1330 واسه ما غریبه اس گیر میدن چون نمیشناسنشون اینا همش میشه خاطره یروز بهش فکر می کنی خندت میگیره مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم