2821
2789
ممنون عزیزم یادت نره منتظرمعجزه زندگیمم

زندگی خود من و رسیدنم ب عشقم ی معجزه بود درحالی ک همه مسخرم میکردن و میگفتن نمیشه ولی من کوتاه نیومدم و شد.توام اصلا ناامید نباش واسه خدا هیچ کاری نشد نداره فقط باید بخوای

زندگی خود من و رسیدنم ب عشقم ی معجزه بود درحالی ک همه مسخرم میکردن و میگفتن نمیشه ولی من کوتاه نیومد ...

هم رسیدنمون هم سلامتیش که دچار مشکل شده منتظرمعجزم هرختم وذکری بدونم کارسازه میخونم براش اگه میدونی بگو یا اونجا از دارالقرآن حرم بپرس برا سلامتیش چیکارکنم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هم رسیدنمون هم سلامتیش که دچار مشکل شده منتظرمعجزم هرختم وذکری بدونم کارسازه میخونم براش اگه میدونی ...

عزیزم من واسه خواستم هر ذکریو بگی انجام دادم ولی هیچ چی مجرب تر از نماز شب نبود.اگه میتونی بخون

عزیزم من واسه خواستم هر ذکریو بگی انجام دادم ولی هیچ چی مجرب تر از نماز شب نبود.اگه میتونی بخون

باشه تو ۱۱ رکعت میخوندی یا۳رکعت من۱۱ رکعت خوندم چندبار میگن ۳رکعت هم بخونی میشه چه تایمی میخوندی شب قبل خواب یا صبح زود؟؟خیلی وقته نخوندم من چندسالی میشه

باشه تو ۱۱ رکعت میخوندی یا۳رکعت من۱۱ رکعت خوندم چندبار میگن ۳رکعت هم بخونی میشه چه تایمی میخوندی شب ...

من ۱۱ رکعت کاملو میخوندم.۴۵ دقیقه ب اذون صبح بیدار میشدم میخوندم تا نماز صبح ک بخونم

من ۱۱ رکعت کاملو میخوندم.۴۵ دقیقه ب اذون صبح بیدار میشدم میخوندم تا نماز صبح ک بخونم

چشم گلم خوب شد گفتی حتما میخونم.توچندوقت خوندی به نظرت۴۰روزخوندی یا بیشتر؟

چندتا الو بخارا مینداختی اون از ابلیمو سرکه بهتر بو 

الو بخارا نداشتم اما الوچه خشک شده انداختم فرقی نکرد بسکی شکرش زیاده

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

نماز شب معجزه میکنه 

من نذر چهل شب کردم و خوندم حاجتهایی گرفتم که باور نکردنبه

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
نماز شب معجزه میکنه  من نذر چهل شب کردم و خوندم حاجتهایی گرفتم که باور نکردنبه

نماز شب چجوریه؟

زندگی نه همین صورت خندان من است زیر این خنده غمی ست که این تنها دنیای من است.
2825
2823
2791
2779
2792