2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خدا کمکت می کنه عزیزم اگه طرفت از همه لحاظ خوبه اصلا نگران نباش

مرسی...من با توکل به خدا قبول کردم  ..هر ادمی خوبی و بدی داره دیگه نمیدونم هرچی خدا بخواد

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
نمیدونم همه ی دخترا اینجورین یا فقط من

من از هرکی شنیدم نگران بوده. من خودم شوهرم از بچگی همسایمون بود ودوستش داستم  ولی موقعی ک به خواستگاریشون جواب بله دادم نگران بودم و استرس داشتم از اینده از مسئولیتم به عنوان همسر 

اخرين روزاي مجردين با دوستم قرار گذاشتيم ي روز ك بارون اومد برين تو بارون جيگر بخوريم نشد بريم و بعد ...

وای آره تو دل میمونه. منم دوستم داره ازدواج میکنه میرم حسابی بگردم باهاش شاید دیگه نتونم ببینمش

مرسی...من با توکل به خدا قبول کردم  ..هر ادمی خوبی و بدی داره دیگه نمیدونم هرچی خدا بخواد

وای عزیزم این روزا خیلی روزای شاد و خوبی میتونه برات باشه.با استرس خرابش نکن

من از هرکی شنیدم نگران بوده. من خودم شوهرم از بچگی همسایمون بود ودوستش داستم  ولی موقعی ک به خو ...

یعنی این نگرانی ها عادیه؟

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
بچه ها اونقد تو این یسال سورپرایزم مثه هم بوده خودم خسته شدم خخخخ همش شمع روشن کردم و لامپ خاموش و ...

خوب عوض کن یه کار جدید مثلا وقتی اومد تو یه سطل آب یخ بریز روش😂😂😂بعدش دربرو  

مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم
وای عزیزم این روزا خیلی روزای شاد و خوبی میتونه برات باشه.با استرس خرابش نکن

مرسی ولی استرسه دیگه کاریش نمیشه کرد😢

من از هرکی شنیدم نگران بوده. من خودم شوهرم از بچگی همسایمون بود ودوستش داستم  ولی موقعی ک به خو ...

دقیقا مثه من 

این استرسها کاملا طبیعیه

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز