2777
2789
در حالت دراز کش به سر میبرم 😊 در انتظار برادرام و همسرم و دامادمون و پدرم که رفتن کوه😊😊😊😊

فکر میکردم مجردی😁

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فکر میکردم مجردی😁

نه من ۷ ساله مزدوجم ❤❤❤❤❤

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
به خواستگارم جواب مثبت دادم ولی نمیدونم چرا نگرانم

اگر با تحقیق و فکر جواب دادی نگران نباش❤

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

دارم فکر میکنم امشب برای سورپرایز همسر چه کنم جعبه سورپرایز دارم درست میکنم و بسی سختمه 

سردمه 

فسنجونم شیرین شده خیلی شکر ریختم بعد سرکه ریختم شیرینیش بره بدمزه شد 

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
کتی جون چند تا تاپیک پایین تر سول راجع به مهریه ست برو بنده خدا رو روشن کن

لینک داری عشقم؟؟

بچه ها اونقد تو این یسال سورپرایزم مثه هم بوده خودم خسته شدم خخخخ

همش شمع روشن کردم و لامپ خاموش و گلبرگ خخخخ

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘