2821
2789
کلا میگم..اخه وقتی واسه ازمایش بخوایم بریم حتما یکی از خانوادشون میاد خانواده منم که نمیزارن تنها بر ...

خخ دیگه دوره ی این چیزا نیس که

مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم
آزمایش خوب معمولا مامانا هم میان. من مادرشوهرم ومامانم اومدن. بعد عقد دیگه کسی نمیاد مگه خانوادگی بخ ...

اره بعد از عقد کاری ندارن ولی قبل از عقد اصلا..دیشب رفتیم تو اتاق حرف بزنیم هر دقیقه یکی صدامون میکرد

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آزمایش خوب معمولا مامانا هم میان. من مادرشوهرم ومامانم اومدن. بعد عقد دیگه کسی نمیاد مگه خانوادگی بخ ...

راستی اولین بار که رفتیم آزمایش من گفتم تا بابام نیاد نمیرم😊همه بهم میخندیدن

خخ دیگه دوره ی این چیزا نیس که

واسهه ما هنوز هست خخ

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
راستی اولین بار که رفتیم آزمایش من گفتم تا بابام نیاد نمیرم😊همه بهم میخندیدن

خوش به حال بابات..من که با بابام زیاد جور نیستم

واسهه ما هنوز هست خخ

راس میگی عزیزم من چون پسر خالم بود بهم گیر نداد چون کامل میشناختن خانواده من هم حساس بودن قبل پسر خالم به خواستگاری دیگم کلا نه میگفتن😊

عجب... حالا تونستید حرفم بزنید؟ 

خخخ مثلا اره همه پشت در فال گوش وایسادن 

راس میگی عزیزم من چون پسر خالم بود بهم گیر نداد چون کامل میشناختن خانواده من هم حساس بودن قبل پسر خا ...

واسه ما غریبه اس گیر میدن چون نمیشناسنشون

😂😂😂😂چه باحال درو باز میکردیی تا دربرن

خخخ خجالت نمیکشن دیگه..حالا شاید ما بخوایم حرفای+18بزنیم😂😂

ای بابا خوب برا چی فرستادنتون تو اتاق؟ یعنی نتونستی خواسته هات و انتظاراتت رو به خواستگارت بگی ...

نه بابا گفتم

2824
2823
2791
2779
2792