2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کمکت می کنه عزیزم اگه طرفت از همه لحاظ خوبه اصلا نگران نباش

مرسی...من با توکل به خدا قبول کردم  ..هر ادمی خوبی و بدی داره دیگه نمیدونم هرچی خدا بخواد

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
نمیدونم همه ی دخترا اینجورین یا فقط من

من از هرکی شنیدم نگران بوده. من خودم شوهرم از بچگی همسایمون بود ودوستش داستم  ولی موقعی ک به خواستگاریشون جواب بله دادم نگران بودم و استرس داشتم از اینده از مسئولیتم به عنوان همسر 

اخرين روزاي مجردين با دوستم قرار گذاشتيم ي روز ك بارون اومد برين تو بارون جيگر بخوريم نشد بريم و بعد ...

وای آره تو دل میمونه. منم دوستم داره ازدواج میکنه میرم حسابی بگردم باهاش شاید دیگه نتونم ببینمش

مرسی...من با توکل به خدا قبول کردم  ..هر ادمی خوبی و بدی داره دیگه نمیدونم هرچی خدا بخواد

وای عزیزم این روزا خیلی روزای شاد و خوبی میتونه برات باشه.با استرس خرابش نکن

من از هرکی شنیدم نگران بوده. من خودم شوهرم از بچگی همسایمون بود ودوستش داستم  ولی موقعی ک به خو ...

یعنی این نگرانی ها عادیه؟

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
بچه ها اونقد تو این یسال سورپرایزم مثه هم بوده خودم خسته شدم خخخخ همش شمع روشن کردم و لامپ خاموش و ...

خوب عوض کن یه کار جدید مثلا وقتی اومد تو یه سطل آب یخ بریز روش😂😂😂بعدش دربرو  

مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم
وای عزیزم این روزا خیلی روزای شاد و خوبی میتونه برات باشه.با استرس خرابش نکن

مرسی ولی استرسه دیگه کاریش نمیشه کرد😢

من از هرکی شنیدم نگران بوده. من خودم شوهرم از بچگی همسایمون بود ودوستش داستم  ولی موقعی ک به خو ...

دقیقا مثه من 

این استرسها کاملا طبیعیه

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
2824
2823
2791
2779
2792