2821
2789
در حالت دراز کش به سر میبرم 😊 در انتظار برادرام و همسرم و دامادمون و پدرم که رفتن کوه😊😊😊😊

فکر میکردم مجردی😁

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر میکردم مجردی😁

نه من ۷ ساله مزدوجم ❤❤❤❤❤

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
به خواستگارم جواب مثبت دادم ولی نمیدونم چرا نگرانم

اگر با تحقیق و فکر جواب دادی نگران نباش❤

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

دارم فکر میکنم امشب برای سورپرایز همسر چه کنم جعبه سورپرایز دارم درست میکنم و بسی سختمه 

سردمه 

فسنجونم شیرین شده خیلی شکر ریختم بعد سرکه ریختم شیرینیش بره بدمزه شد 

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
زندگیتون پایدار❤️

❤❤

کتی جون چند تا تاپیک پایین تر سول راجع به مهریه ست برو بنده خدا رو روشن کن

لینک داری عشقم؟؟

بچه ها اونقد تو این یسال سورپرایزم مثه هم بوده خودم خسته شدم خخخخ

همش شمع روشن کردم و لامپ خاموش و گلبرگ خخخخ

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز