2821
2789
پول پیش خونم کمه

😐 واسه پول پیش؟ خب یه منطقه ارزون تر برو 

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی میشه

من گه گاهی یکی از کلیه هام درد میگیره،دردش افتضاحه

تصور اینکه نباشه میدونی چقدر بدتره؟

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..

مشکلت خیلی زیاده اما به این فکر کن امسال کلیه ات را بفروشی سال دیگه چکار می خواهی بکنی ؟ اگر افتادی به مریضی پول دوا و درمون از کجا میاری ؟ این کار را نکن برو یک سوئیت تو پایین شهر بگیر ولی این کار را نکن 

اگر 800 ملیون بردارن خوبه ولی کمتر نمی ارزه

یه میلیاردم بدن نمی ارزه 

یه سرماخوردگی ساده رو آدم نمیتونه تحمل کنه این که دیگه هیچ

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

اومدم دیگه جوب هاش موش داره بوی لجن میده

یعنی جای دیگه نیست؟ خونه کوچیکتر آپارتمان

شوهرم وضع کتابش خوبه منتها ول خرج تر از من پول پیش خونم کم هست اومدم پایین شهر اینجا داغونه نمیتونم

چنین فکری نکن 

بهش کمک کن تو مخارج تو کار 

ولی ناقص نکنین خودتونو

این کارو نکن اگه شهر بزرگی ببین نمیتونی بری شهر دیگه حداقل برای یه مدتی تا بتونی چیزی پس انداز کنی 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

عزیزم یه تاپیکت رو خوندم متوجه شدم اهل جمع کردن پول نیستی وخیلی هم عجولی یه کم صبر وتحملت رو بالا ببرید تا الان که ولخرجی کردی سعی کن از این به بعد جمع کنی

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
خدالعنت کنه اون شوهر بی غیرتتو

زندگی سخته برای خیلی ها دیگه از توانشون خارج شده نمیشه افراد مقصر دونست تورم سر به آسمون گذاشته دیگه یعنی هرکسی کم دسته بی غیرته

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
زندگی سخته برای خیلی ها دیگه از توانشون خارج شده نمیشه افراد مقصر دونست تورم سر به آسمون گذاشته دیگه ...

شوهر این بنده خدا معلومه خیلی اینارو درگیر مسائل مالی کرده مرد باید یه حداقل رو فراهم کنه نتونست زن یاباید بسازع یا بزاره بره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.