2821
2789

💔

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بعد حالا من بیام یه جمله بگم باز تعلیق میشم

چی میشه که یه آدم به اینجا میرسه😐🤦‍♀️🚶‍♀️

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتر از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.

خب چند میخرن کجا برم؟

نکن عزیزم خدا بزرگه مشکلتو جور دیگه حل کن میدونم سخته اما این راهش نیست بعد فروش کلیه کلی دردسر میاد سراغت دوتا لازم بوده که خدا داده دیگه بعدش کی باید هزینه دکتر کنی دیالیز و کوفت و زهرمار

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتر از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز