2777
2789
عنوان

دعا برای سرد شدن دو نفر از هم(محرم)

7353 بازدید | 160 پست

تو تاپیکای قبلیم گفتم که چند وقته شوهرم همه ی توجهش به خونوادشه یه جور غیرطبیعی بهشون محبت داره ینی حاضر منو گوش تا گوش قربونی کنه جلو پاشون بدون اغراق؛زندگیمون همش شده دعوا سره اونا؛با من و خونوادم بد شده و کلی چیزای دیگه که واقعا شک دارم چیزخورش کرده باشن قبلا اصلا اینطوری نبود

واقعا راهی ندارم نمیخوام از هم جداشون کنم اما دعایی نیست ک یکم سردترش کنه به حالت نرمالش برگرده؟

بخدا نمیدونم چجوری توضیح بدم ولی اصلا طبیعی نیست حالتش خیلی از حد گذشته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاودود فوت کن سمت عکسش سوره بقره تا چهل روز بزار 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

از اونا سردش نکن به خودت وابسته اش کن

خب چجوری؟

ما رابطمون خیلی خوب بود باهم اونام همیشه به این موضوع حسادت داشتن و حرص میخوردن ک شوهرم دهن بین اونا نیس

ولی الان دقیقاااا شده همونی ک اونا میخواستن

اب هم بدون اجازه نمیخوره

عزیزم اگ مطمئنی ک چیز خورش کردن من یک راه حل دارم امتحان کن خیلی میگن مخصوصا افزایش محبت و وابستگی و دلبستگی میاره اینجا نمیتونم بگم اگ میخوای درخواست بده بهت بگم....خودمم امشب میخوان اینکار رو رو شوهرم پیاده کنم

واس منم اینطور بود کاری کردن که یه شبه بفکر جدایی افتادیم

شوهره منم الان طوری شده اگه بهش بگم جدا شیم میتونه راحت قبول کنه در این حد

که بره راحت پیش خونوادش باشه

عشقم ب جایی دعای سرد شدن این ذکرایی رو‌ک‌میگم‌بخون تا مهر و محبت میونتون زیاد بشه سوره مزمل و یاسین سوره طلاق ذکر یا ودود رو ب خوراکی های خونت ۱۰۰۰ مرتبه بخون سوره حضرت یوسف رو بخون 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️