2777
2789
توکلت به خدا باشه نترس اگه خدا بخواد سنگ و کنار شیشه نگه میداره

نگرانی اش برای بعد از زلزله هست 😕 

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم چند وقت پیش به شوهرم گفتم نمیدونم چرا تو پاییز و زمستون زلزله میاد. حتما یه علتی داره.

فکر کنم به خاطر سرما لایه های زمین منقبض میشن و از روی هم تکون میخورن 🤓

ما که نفهمیدیم دنیا به کام کیه... به کام هر کی که هس.. خواهشا دست به دست بچرخونه ماهم دوتا کام بگیریم
عزیز همه حساس شدیم یه سر به سایت لرزه نگاری بزنی میبینی در طول سال هم همینقدر زلزله کوچیک بوده و دار ...

درسته

من چون از زلزله فروردین مشهد فوبیای شدید زلزله دارم

از همون موقع روزی ۱۰ بار سایت زلزله نگاری رو چک میکردم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊