2777
2789
عنوان

خالبرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 20 پست
من 8 تا خال خیلی ریز داشتم4 تاشون خیلی کمرنگ برگشتندو تاش ک پشت لبم هنوز کمی قرمزنکلا بزرگترین اشتبا ...

ممنونم عزیزم اره منم میگم اگه قرار بود این همه هزینه کنمو برگردن اخه چه کاری،بود. من آر اف کردم. همون موقع دکتر بهم گفت حساس شدی و من اگه جای تو بودم اصن کاریشون نداشتم. ولی موندم چطور خیلیا حتی بدون میکاپ هم صورتاشون صافه‌. مامانم ۵ تا بچه زاییده اصن صورت لک نداره. من یه بچه دنیا اوردم چند تا لک زیر چشمم زد 

الهی به امید خودت...  
ممنونم عزیزم اره منم میگم اگه قرار بود این همه هزینه کنمو برگردن اخه چه کاری،بود. من آر اف کردم. همو ...

دقیقا.. منم گفتم صورتم صافتر بشه. نمیدونستم اینجوری میخاد بشه

ولی من کلا دیگه بیخیال شدم

بیشتر اونایی هم ک تجربه داشتن

میگن میره حالا شده یه سال هم طول بکشه

امیدوارم صورتمون خوب شه☺️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا.. منم گفتم صورتم صافتر بشه. نمیدونستم اینجوری میخاد بشهولی من کلا دیگه بیخیال شدمبیشتر اونایی ...

اره فقط بره من صبر میکنم. ولی من حسم اینه دارن بزمیگردن بزرگتر از قبل😪 با این اوضاع اب و هوا و خورد و خوراک هرچی هم بریم کارای تهاجمی انجام بدیم برمیگرده.

دیدی قدیمی ها چه پوست خوبی دارن . رنگ رخسار خبر می دهد از سر درون

الهی به امید خودت...  
اره فقط بره من صبر میکنم. ولی من حسم اینه دارن بزمیگردن بزرگتر از قبل😪 با این اوضاع اب و هوا و خورد ...

آره عزیز دلم. همین ضد افتابا هم همشون چرتن بخدا

مگه مامانای ما اصلا کرم میزدن؟ 

ولی صبر کنی خیلی کمرنگتر میشن

چون ی خانومی همینجا میگفت حدود 20 تا اطراف گردنش بوده

برداشته بود

هیچی هم میگفت نزده. بعد یسال میگفت بیشترشون رفتن و فقط چن تاشون کمرنگ مونده ک اونام میرن

آره عزیز دلم. همین ضد افتابا هم همشون چرتن بخدامگه مامانای ما اصلا کرم میزدن؟ ولی صبر کنی خیلی کمرنگ ...

ممنونم عزیزم ان شالله که صورتامون صاف شه دلمون شاد بشه 😁😘😘

الهی به امید خودت...