2777
عنوان

خالبرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 42 پست
سلام عزیزم خوبید من الان تقریبا ۴۲ روز گذشته از خالبرداریم ولی هنوز هیچ تغییر مثبتی نکردن یعنی یه رو ...

سلام عزیزم

امیدوارم تا الان خوب شده باشید

منم سیکالفیت میزدم. واقعا فوق العادست.

درست میگه دکتر. باید زمان بگذره. برا من حدود 7 ماه طول کشید. گاهی کمرنگ میشه. گاهی پررنگ

ولی چاره ای نیست جز صبر داشتن

اما مطمعن باش ک همشون محو میشن☺️

سلام عزیزم امیدوارم تا الان خوب شده باشیدمنم سیکالفیت میزدم. واقعا فوق العادست. درست میگه دکتر. باید ...

ممنون عزیزم اره کمی بهترن دیگه اون حالت قرمزی و ندارن بیشتر صورتی هستن و یکیشونم جاش یکم گود شده

خواستم بپرسم شما وقتی سیکالفت میزدین کامل جذب پوستتون میشد؟چون من هرچی ماساژ میدم کامل جذب نمیشه

و دو تا سیکالفت دارم یکیش و وقتی میزنم به پوستم بعد از گذشت مدتی خشک میشه رو پوستم

یکی دیگه شو وقتی میزنم چرب میمونه

مال شما چطور میشد رو پوستتون؟

ای روزهای خوب که در راهید/ای جاده های گمشده در مِه/ای روزهای سختِ ادامه/از پشت لحظه ها به در آیید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزم اره کمی بهترن دیگه اون حالت قرمزی و ندارن بیشتر صورتی هستن و یکیشونم جاش یکم گود شده خوا ...

سلام عزیزم

امیدوارم تا الان دیگه اثری ازشون نمونده باشه

راستش من زیاد ماساژ نمیدادم

یه کوچولو روش میمالیدم

بقیه هر چی میموند. برا خودش جذب میشد

سلام عزیزمامیدوارم تا الان دیگه اثری ازشون نمونده باشهراستش من زیاد ماساژ نمیدادمیه کوچولو روش میمال ...

نه عزیزم بیشتر از سه ماه و نیم گذشته و هنوز خوب نشدن و به شدت نوسان دارن یه بار پررنگن یه بار کمرنگ

نمیدونم اصلا هیچوقت خوب میشن یا نه

ای روزهای خوب که در راهید/ای جاده های گمشده در مِه/ای روزهای سختِ ادامه/از پشت لحظه ها به در آیید...
نه عزیزم بیشتر از سه ماه و نیم گذشته و هنوز خوب نشدن و به شدت نوسان دارن یه بار پررنگن یه بار کمرنگ ...

حتما که خوب میشن

ولی آدم رو دق میدن. جوری محو میشن که خودت هم باور نمیکنی

فقط زمان میبره☺️

عزیزم من خودم خال برداشتم و جالشون رفت

اما اگر خالی هست که در معرض نور خورشید در مدت یک سال ممکنه قراره بگیره باید ضدآفتاب بزنی

و داروهایی که دکتر برات می نویسه باید به صورت منظم استفاده کنی

علت قرمزی قرار گرفتن در معرض نور خورشید بدون دارو ها و ضدآفتاب هست..

برید دکتر شاید بشه کاریش کرد

مهدیا عالم از توست غریبانه چرا میگردی😔😔

حتما که خوب میشنولی آدم رو دق میدن. جوری محو میشن که خودت هم باور نمیکنیفقط زمان میبره☺️

فدات عزیزم

امیدوارم😭

فدات عزیزم امیدوارم😭

سلام عزیزم شما خوب شدین؟منم چند روزه انجام دادم دکتر امپول بی حسی زد بعد با دستگاه سوزوند تو مطب تازه اونم ۵تا 😭انقدر نگرانم خودش که کوچولو بود الان جاش بزرگ و قرمزه عین لک😢

سلام عزیزم شما خوب شدین؟منم چند روزه انجام دادم دکتر امپول بی حسی زد بعد با دستگاه سوزوند تو مطب تاز ...

سلام عزیزم

هنوز قرمزی رو دارن و بعضی وقتا پررنگ و کمرنگ میشن البته واکنش پوست هر کس متفاوته

یعنی قرمزی همیشه میمونه ؟خدا نکنه...انشاالله برای هردومون زود خوب بشه

واقعا خدا نکنه همیشه بمونه امیدوارم مال شما زودتر خوب بشه هنوز خیلی زوده واسه نگرانی

من کار دکترم بد بود