2777
2789
عنوان

چرا خمیازه میکشه😭🥀💔

188 بازدید | 14 پست

وقتی میرم پیش مشاورم تحصیلی هست برا کنکور سال دوم مشاورم هست بعد ببشتر وقتا میرم پیشش خمیازه میکشه گاهی میگه خوب نخوابیدم ولی حسی میکنم حوصله منو نداره دیگه نظرتون چیه؟! ولی خب خودش هم گاهی وقت میده بدون اینکه بهش بگم یا بهم میگه بیای پیشمونا🤦🏻‍♀️خانم هست مشاورم ولی میگم شاید من اشتباه فکر میکنم و فقط خسته هست به خاطر شغلش  چون خیلی سرش شلوغ و از صبح پشت سر هم مشاوره داره نظرتون چیه باز؟ 

به خمیازه کشیدن مردم هم کار دارین

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خب پول میگیره حرف گوش بده دیگه خسته بودن یا نبودنش مهم نباشه برات

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم به زبان طنز به روش میاوردم که شما خمیازه میکشید چقدر منم خوابم میگیره 🤦🏼

غلط خورده حوصلتو نداشته باشه داری پول میدی بهش

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

عزیزم خواهرانه میگم 

بخوای امسالت رو هم این شکلی بگذرونی واقعن دستاوردی برات نمیمونه 

خب شما پول مشاوره میدی که اون کارش رو انجام بده دیگه واقعن نباید برات مهم باشه این مسئله

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

خب میگم شابد حوصلمو نداره برای اینکه نرم پیشش اینطور نیست یعتی؟

ربطی نداره بذار پای خستگی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

واقعا مهم نباشه؟ 🤐💔🤦🏻‍♀️

نه واقعن 

دلیل همون خستگیه 

ذهنت رو سر این مسائل نذار

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

حتی اگر دو جلسه بری پیشش اینجوری باشه؟ 🥺🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

اره بابا سخت نگیر

نه واقعن دلیل همون خستگیه ذهنت رو سر این مسائل نذار

سری بعد خمیازخ کشید بهش بگم خسته اید؟ یا بگم مثلا خوابتون میاد؟ که بفهمه متوجهم یا چیزی نگم؟؟؟؟ 🤦🏻‍♀️🤍