من کلا یه آدم استرسیم یه خدا نشناس امروز از صبح هی تماس میگیره منم جواب نمیدم و میزارم بلک لیست ولی باز با یه شماره دیگه میزنگه، خسته شدم، ظهری ناهار درس کردم اومدم تو گوشی دیدم پیام داده آدرس خونم داده و میگه هکت کردم.
اره به خدا من برا دخترم میترسم مدرسش دو سه کوچه بالاتره خونمونم بلده میترسم بلایی سرش بیاره.
نه بد به دلت راه نده. کسیه که به زندگیت حسادت میکنه. یا هم میخاد با هات باشه نمیتونه این کارا و انجام میده. اگه خواستی جواب دندان شکن بش بدی دست از سرت برداره بگو شمارتو دادم دادستانی نقطه زنی کنن ببینن کی هستی. دادسرا هم دیگرو میبینیم. فقط اینو بگو چز دیقه ای ام نگو. ببین چطور دست و پاشو گم میکنه.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
بله درسته ولی دست خودم نیست. با کسی تاحالا دشمنی نداشتم که این بلا داره سرم میاد
منم همین اتفاق واسم افتاد و ی شخصی تهدیدم کرد ولی اشتباه کردم و شکایت نکردم چندین سال با پیج های مختلف به افراد دورم پیام میداد و منو خراب میکرد ، درکت میکنم ولی ترس فقط تورو ضعیف میکنه عزیزم و اون ادم بیشتر اذیتت میکنه هرکسی که هست راه حل دیگه ای نداره ک بهتره با فتا در ارتباط باشی و مشکلتو بگی احتمالا حلش کنن یا شکایت کنی
حق اونه که خودش بیاد ، تو بدی بره ، باز برگرده بهت:)
بگو یکی مزاحمم میشه و بهش بگو میگه هکت کردم و آدرس میده و پیام و زنگش نشون بده حتما اگرم لازم شد گوشیتو چندروزی بده به شوهرت تا مطمئن باشه مشکل از شما نیست