2777
2789
عنوان

مزاحم

138 بازدید | 36 پست

من کلا یه آدم استرسیم یه خدا نشناس امروز از صبح هی تماس میگیره منم جواب نمیدم و میزارم بلک لیست ولی باز با یه شماره دیگه میزنگه، خسته شدم، ظهری ناهار درس کردم اومدم تو گوشی دیدم پیام داده آدرس خونم داده و میگه هکت کردم. 

اینم بگم که من هیچ رابطه ای قبل از شوهرم نداشتم. 

درخواست دوستی نده ممنون❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

این یه آشناست که میخواد سربه یرت بزاره یا یه آتو حسابی ازت بگیره و برات دردسر درست کنه

اخه من تازه شمارمو عوض کردم و کسای زیادی شمارمو ندارن حتیخواهر شوهرام 

درخواست دوستی نده ممنون❤

بردار ببین چی میگه. بعضا تبلیغات و ایناس یا یه دوست قدیمی یادش افتاده. چیز مهمی که نیست چرا استرس می ...

میگه هکت کردم و فحش میده میگه میکشت... 

درخواست دوستی نده ممنون❤

خب پس شک نکن که آشناست شوهرتو درجریان بزار که بعدا بدتر نشه

میگه من قبلاا میخواستمت و این چرت پرتا ولی من یادمه هیچکس منو نمیخواست و خوشبختانه با کسیم به غیر از شوهرم در ارتباط نبودم. 

درخواست دوستی نده ممنون❤

میگه هکت کردم و فحش میده میگه میکشت...

خب عزیزم بهترین کار ارتباط با پلیس فتا هستش ! ترسم نداره ک اینجوری بترسی ضعف میدی دس اون شخصی ک تهدیدت میکنه 

حق اونه که خودش بیاد ، تو بدی بره ، باز برگرده بهت:)