2821
2789
عنوان

رابطه جنسی

1108 بازدید | 44 پست

دوستان من چند روز پیش رابطه محافظت نشده داشتم ک قرص اورژانسی ال دی  خوردم بعده سه روز هم بازم مجدد رابطه داشتم چیکار کنم بازم قرص ال دی بخورم ماه اول ازدواجمه از ماه دیگه قراره جلوگیری داشته باشم ۸ روزم مونده به موعد پریودیم لطفا راهنمایی کنید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس چیکار کنم؟

خب یک بار خوردی دیگه نمیشه 

اگرم اثر نکرده باشه همون بار اول اثر نکرده 

اخه چرا اینقدر کوچولویی تو ازدواج کردی 

البته خودمم همسن تو بودم اما خب با هم خواستیم بچه دار بشیم بعد ۵ سال

فعلا امضا ندارم

بخور

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

قرص اورژانسی و ال دی فرق دارن

اگ اورژانسی خوردی نگران نباش باردار نمیشی ولی جوری ک من شنیدم سالی دو بار بیشتر نباید بخورن عوارض داره

ولی اگه ال دی خوردی دکتر من بهم گفته بود ال دی رو یک ماه باید بخوری جلوگیری هم داشته باشی از ماه بعدش اگ جلو گیری نداشتی عیب نداره

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
قرص اورژانسی و ال دی فرق دارناگ اورژانسی خوردی نگران نباش باردار نمیشی ولی جوری ک من شنیدم سالی دو ب ...

اورژانسی نخوردم قرص آب دی ۴ تا خوردم ۱۲ ساعت بعد بازم ۴ تا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز