چجوری بود حالتت؟ منم یه چند وقتیه وقتی شبا دراز میکشم که بخابم در حد دو سه ثانیه قلبم انگار یکی در میون میزنه. انگار یکی خالی میکنه و یه حسی تو گلوم میاد انگار نفسم قطع میشه در حد ثانیه. نمیدونم چیه خیلی میترسم
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من نمیدونم شمالش میشم یانه اما پارسال چندماه تپش قلب نامنظم و شدید به حدی که بدنم فلج میشد اصلا از تپشش صدایه قلبم یجور میپیچید توگوشم صدای بقیرو نمیشنیدم دورم جمع میشدن گفتن اریتمی و افتادگی دریچه آئورت دارم که چندتا دکتر رفتم و اکو و ازمایش و اینا چندتا قرص دادن به مرور خوب شدم الان چیزی نیستش دیگه
تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
اره منم بعد از ی اتفاقاتی دچار پانیک اتک میشدم نه مدت طولانی چندماه شاید که همین تپش قلبم شاملش میشد اکو دادم گفتن قلبت سالمه و یسری قرص های خیلی دوز پایین دادن و گفتن کیس روانپزشک هستی رفتم پیش روانپزشک و روانشناس حتی تا بستری هم رفتم در اخر بایسری داروها و تراپی حالم خوب شد تا الان اثری ازش ندیدم فعلا
تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت